![]() |
Alert,Alert !!!Jeli ovo ok !
1 privitaka
Pogledati atachment, danas sam nakon Ati R9800 po dobio Aopenfx5900xt ali ovo mi je čudno što znači ovo AGp (Pci mode):
|
Meni je normalno. Piše AGP 4x.
A ovo tvoje mi nije jasno. Nisam još nikad vidio. A jel ti sve radi normalno? |
sa Athlonom 3200+ i 768 rama radi mi samo 4800 3d marksa 2003 a još sam ju i ovrclockao za po 50mhz ram i gpu i to je prema testovima pa i na ovoj stranici malo za oko 1000 manjka.
|
Skini ti sebi RivaTuner jer imaš dosta stvari za namjestit općenitu, ali i za AGP.
|
Jesam skinuo sam , al možda zeza što sam ovih dana imao pci rivu tnt 2 u 2 slotu pa da je zapamtio windows neke parametre.
|
i u riva tuneru piše gdje se podešava agp (pci)
|
Pa ljudi zar nitko nezna što je ovo?
Ja ću popodne preinstalirati PC zbog ovoga , ako netko zna uštedit će mi dva sat vremena!!:confused: :gringo: :burn: |
TNT-cu si morao instalirat. Jel tak?
E sad, jesi li izbrisao sve drivere od TNT 2? |
Ma nisam sa detontor destroyerom ali jesam klasično pa nisam siguran da li je to to ali budem danas reinstalirao pc , i nadam se da ću odahnuti.
|
Probaj s clear comos.
|
1 privitaka
Riješeno , preinstal PC-a i to je to , no nekako mi malo daje na defaultu s ovim mojim strojem samo oko 5200 2003 i 14500 2001 ofcourse 3D marksa.
|
Re: Alert,Alert !!!Jeli ovo ok !
Citiraj:
|
Što ???:eek: :p :beer:
|
Čuj-a kakva ti je to ATI-ca 98900???
Nikad čuo:D |
Zadovoljan ???
|
Rezultati su ti slabi. zwer ima oko 6500 s mobilcem na 2.5 GHz-a.
|
Ma gledao sam neke reviewe na netu za AOpen 5900xt tu je to negdje u D marku ali u igrama je negdje bolja od 9800pro a negdje mrvicu lošija , ali još ću ja to utvrdit danas mi je prvi dan u PC-u:rambo: :beer:
|
zwer je svoju OC-ao na 500/900.
|
Citiraj:
Sa 9800 PRO je reza negdje oko 5700 valjda-ovo ti je dosta slabije. Pa ja imam na staroj KT400 na 166 FSB-a kakvih 15400 u starom Marku, trebal bi imat više... |
Kolko sam ja skužio njemu je riknula 9800PRO pa je zamijenio s ovom.
|
Da Conect3D 9800 pro je riknuo i otišao u zaborav "nažalost" ali što je tuje maloprije sam postigao 5400 2003 ali sa 418/758 i to mi se čini malo to je kao leadtek na defaultu prema testu od prije nekoliko tjedana.
|
Nešto sam ju overclockao i došao sam do 5500 3dmarksa 2003 , s ovim mojim strojem i zadnjim driverima mi se čini malo što bi to moglo uzrokovati ram je na 400mhz.
|
Citiraj:
|
A tu sam dobio , a čitao sam na Guru3D.com review pa kažu da je dobra . ima Samsung memoriju odličan cooler u igrama je ok jedino 3D Mark neznam zašto zaostaje?
|
Koji su driveri najbolji za 5900xt?
|
Hmm, ak Jelc na 166MHz FSB-u dobi 1k 3dmarkova više onda ti nekaj s re zultatima ne štima.
Inače da se pohvalim skucao sam 18900 markova:D |
...
Citiraj:
|
Iskreno , nemam pojma ovih dana sam umoran više od svega toga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:05. |