![]() |
Igre koje iskorištavaju Logitech Rumble Pad 2 vibriranje
Vi koji posjedujete Logitech Rumble Pad 2, molio bih vas da nabrojite igre za koje znate da s njima gamepad vibrira. Naime, ja nemrem nać niti jednu! Čitao sam po forumima da ne podržavaju sve igre vibriranje, no na niti jednom nisam uspio nać popis onih koje podržavaju
|
:google::google::google:
upisi u google Force Feedback game support prvi link koji ti izbaci je sa wikipedie i tamo imas izlistane igre po zarnovima.. |
DOH! :stoopid:
Ispričavam se na noobstvu! (no siguran sam da sam početo s tom pretragom u googleu) okarm, ZAHVALJUJEM! :fala: |
No da dodam još:
Molio bih da mi preporučite neke dobre igre koje iskorištavaju Romblepad Npr., od vožnji mi je najdraža "Midnight club 2" no ona ne podržava rumblepad, a i već je zastarjela. Ima li netko preporuku za neku novu vožnju u takvom stilu a da podržava rumblepad? I da, bitno je da vožnja nije simulacija utrka i voženje po pisti, već akcijska jurnjava gradom/selom/šumom/drumom |
evo da ne otvaram novu temu a vezano je za Rumble 2 ali Cordless,zanima me jel netko zna jel se on mora ugasit nekako jer mi nekad onaj prijamnik svijetli sam od sebe pa neznam jel troši onda baterije gamepadu?Mislim logično je da se baterije troše kak se gamepad koristi a ako stoji da se ne troše...Čist me zanima jel to normalno da tak nekad blipta samo od sebe
|
nije valjda da nitko nema ovaj gamepad?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |