![]() |
Opera 9.27
|
The requested URL /win/927/en/Opera_9.27_Eng_Setup.exe was not found on this server
I tako cijeli dan. |
|
ideš na download na prvoj strani u tekstu.
|
I idem i na ostale načine i 0 bodova. Ne kužim.
|
|
Buljo promjeni download location.
|
2 Jelc
Fala, ali nisam htio mjenjat, htio sam da proradi samo od sebe :D 2 Aski To je kad imamo smeće od providera pa nam ne da bolji život sa novom verzijom, drugi rade. :) |
Citiraj:
|
|
Malo je bugovita ova nova verzija. Srušila mi se već dvaput danas :S
|
Ja sam samo pregazio 9.26 sa novom verzijom i za sad sve radi fino:)
|
To sam i ja napravio i par puta mi se srušila dok sam imao otvoreno desetak tabova sa stranicama i forumima i logirao se na nekoliko njih u svega nekoliko sekundi preko wanda.
|
Takodjer sam napravio samo nadogradnju i radi bez greske.Doduse nisam jos imap priliku imati deset tabova otvorenih jer mi je FF primaran, ali kao i uvijek na Operu nemam zamjerki.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma da imam i Operu i Mozillu i IE7. |
Citiraj:
|
Ne znam o kojoj se to sporosti priča ali nema veze:D
|
Ajd, radi ali ništa posebno :D
|
Not Found
The requested URL /win/927/int/Opera_9.27_International_Setup.exe was not found on this server. Stalno mi ovo daje vec 3 dana a prije nikad nisam ima problema? |
Citiraj:
|
uspilo,hvala
|
Citiraj:
|
Pozdrav :)
Kako da mi Opera zapamti pojmove koje sam prije upisivao u npr. Google ( nešto slično ovom) |
nesto me zanima, zelio bi da nitko osim mene nemoze logirat na odredjene sajtove. dakle, na neki nacin da log-in prihvaca samo moje podatke za logiranje, da li je moguce nesto takvo napravit?
|
jel zna netko dali se mogu bookmarksi iz opere ubaciti u firefox?
|
Exportaš u html i onda importaš u FF
|
oke hvala :)
|
Možda sam malo šturo rekao, ali ako nisi našao do sada, ide to ovako:
Uglavnom, u Operi pod File->import and export->export bookmarks as html, save-aš, pa onda u FF-u pod Bookmarks->organize bookmarks importaš taj file. Središ si za toolbar i to je to |
Ma snasao sam se radi ok, po prvi puta sam na operi, malo mi dosadio firefox, al ono nek mi se nadju bookmarksi u oba :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |