![]() |
Hard Disk info need
Dobar dan
Kao sto vidite u mojem sigu koje hard diskove imam radi se o 160gb maxtor stm3160215AS IDE i 80 gb ST38021 Segate Ultra-ATA dali mogu uz njih ugraditi i ovaj 250gb segate maxtor HDD Seagate-Maxtor STM3250820AS vemil : 350kn ?? dali ce to raditi? |
Ne mogu naći baš takvu ploču kao što ti imaš pa pretpostavljam da si krivo prepisao ime. Vjerojatno je ova http://www.albatron.com.tw/English/P...ication&no=231 Uglavnom, ako ploča ima SATA konektore, onda ga možeš staviti i radilo bi. Savjet je da ne kupuješ Seagate-Maxtor nego 'čisti' Seagate. Maxtor je na zlu glasu po nepouzdanosti svojih hardova.
|
Citiraj:
a ovaj hard? HDD WD Caviar 250 GB, serial ATA-II, 7200 o/min., 8 MB cache ili ovo HDD SEAGATE Barracuda 250 GB, serial ATA-II 7200.10, 7.200 o/min., 16 MB cache (ST3250410AS) |
Seagate je bolji, iako neces ni s jednim pogrijesiti.
Ovi noviji Seagate-Maxtori su sasvim jednaki cistokrvnom Seagateu, osim po garanciji i eventualno cacheu ili cemu vec. Vise nema Maxtorovog nasljedja bucnih, vrucih i "nepouzdanih" diskova (nepouzdanih pod navodnike jer se IMHO stvorila veca buka oko Maxtora nego kaj bi trebala), eventualno kod nekih malih i starih modela, no njih je lako prepoznati po imenu Seagate-Maxtor DiamondMax. |
Kojigod SATA hard staviš, raditi će. Dakle, odaberi onaj koji ti cijenom i dizajnom najviše odgovara i ubodi na ploču.
|
kupio sam seagate barracuda 250gb
Hvala jos jednom na savjetima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:52. |