![]() |
Gdje se nalazi?
Gdje se na tipkovnici nalazi ovaj znak |
Tražio sam svugdje, ispobavao razne kratice al ništa. molim vas pomozite!!!:rolleyes: |
Re: Gdje se nalazi?
Citiraj:
|
Veliki ispravak Alt Gr + W
|
Citiraj:
jos sto vi djeca volite sitnicariti, "VELIKI ISPRAVAK".......ispricajte me se, idem povracat......... |
Re: Re: Gdje se nalazi?
Citiraj:
|
Greg sigurno niti ne zna da se moze iskoristiti i ctrl + alt + v na tipkovnici ako netko ne uspije s drugim.
|
Re: Re: Gdje se nalazi?
Citiraj:
Evo ja prvi - kako da stavim cd u cdrom...nikako da sam prođe kroz ona plastična vratašca?! :D |
Re: Re: Re: Gdje se nalazi?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda mi je netko zamijenio tipkovnicu sa starom IBM-ovom pa onda ispremještao tipke ili šta:confused: Ajde greg pomagaj. Tvoji savjeti su zlatni (mislim ako ih malo uroniš u zlato, dakako). Buahahahaha. What a bunch of stupidity gathered in one post. |
Citiraj:
|
I know that. But it happens to the best of us.
|
Citiraj:
nikad necete nauciti :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma zapravo, daj jedan erdinger :beer: |
Ma evo dva... :beer:, :beer: .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Niti jedan ljubitelj piva to nikada neće odbiti. |
Citiraj:
a danas sam na Edringeru Weißbier Schneeweiße cijeli dan i nekako mi je bolje ako derem samo po njemu nego ako ga kombiniram s necim tamnijim............ da sam bio cist nikad nebi odbio pivo bilo kakve boje, kakve su ti to uopce pomisli rak????? |
Citiraj:
Sada si me ipak malko smirio. |
Citiraj:
sad tiskaj :D :D :D |
Ovo je još jedan dokaz da ljudi ovdje često skreću s teme.Usput na tipkovnici mi na slovu W nije ništa drugo nacrtano.
Možda je neka greška. |
||||||||
probaj na alt gr + ž (compaq)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ungrrrrrr. Izašao je 2 kg žive vage i to u komadu. |
Citiraj:
nije valjda disk???jadan, tako mlad a vec osudjen na smrt :D :D :D |
Uh, da bar je disk. Ne bi imao problema oko njih.
Rekoh ti da je taj problem riješen. Nema više spaljenih. |
Citiraj:
|
Hoćeš, hoćeš. Tako si zaboravio i moju nesuđenu igricu koje se davno više ne sjećaš.
Sada ionako miješaš hardove i cd-je i ostalo. Nego, prodaješ li ti taj svoj hard? Rekao si jednom da bi ga se htio riješiti, a meni bi pomogao u nekim operacijama. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:17. |