![]() |
2GB dualchannel ili 3GB
2GB dualchannel ili 3GB što raditi...ostaviti dva modula(appacer na 800mhz svaki je po 1GB velicine 800mhz) u dual channelu ili ubosti jos jedan modul od 1GB(Twinmos 1GB 800mhz) jer mi je ovdje pored kompa stoji i ceka vas odgovor.
Sto je bolje? Ostaviti 2 gb u dualu ili imati 3gb u kompu bez duala. Appacer + Appacer = 2gb u dualu ili Appacer + Appacer + Twinmos = 3gb bez duala Svi moduli su ma 800mhz Inace koritim OS WINXP Zahvaljujem unaprijed. |
zast je to pod overclocking? i ako je već tu zašto nije pod memorije, i zašto si uopće otvorio temu kad imaš tražilicu?
|
Ja imam 3gb ballistixa..... radi u dual channel asymetric modu...... a kad su 4gb il 2gb onda u dual channel interleaved modu...... sad ne znam razliku jbg ....... xD !
|
ja sam imao 3gb pa mi se sve nenormalno rušilo i normalni rad nije bio moguć tako da sam morao isčupat jedan gb
|
Evo svi problemi su rijeseni.
Tri modula su u kompu i rade na taktu 967 Mhz bez rusenja. Zadovoljan sam jer su performanse sa clockanjem kao 2Gb u dual chanellu bez clockanja. Ipak je više, bolje. Hvala svima. :chears: |
Citiraj:
Neke vidljive razlike ne vidim. :D Edit: a nisan vidio zadji post :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:38. |