![]() |
pitanje u vezi przenja na dvd
dali bi mogo sprzit pomocu obicne przilice na dvd cd mp3ce ili audio pjesme i da mi ga mogu slusat u autu?:confused: nemam previse para pa onda nemogu isprobavat...pliz heeelp
|
S običnomCD pržilicomnemreš pržit na DVD, a i skoro svi cd-playeri u autu ne mogu čitat DVD-e.
|
Ne kontam. Ti bi na DVD pržio s običnom pržom? A jebiga brale, pa kontaš valjda i sam da ne ide to...
|
Probaj overburn :D
|
Citiraj:
ali izgleda da sam fulo :rolleyes: |
Ne postoji DVD CD. Imas DVD i imas CD. Neki se ljudi tesko prilagodjavaju novitetima pa se tako jos moze cuti da se CD naziva disketom, disketa kazetom...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta znas, mozda i uspije. :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima program koji izbaci sve ostale sadržaje osim filma i prijevoda o onda u većini slučajeva stane film u oriđiđi formatu, a ako je i onda prevekli film program ga smanji tak da stane i nema gubitka na kvaliteti.
|
Citiraj:
kvaliteta je puno bolja nego divx i na tvu se ne vidi razlika, na kompu neznatno ... |
Zna bit i kad je izbacil sve dodatne gluposti da je film još prevelki, al ne puno pa sreže to malo i nije vidljivo na kvaliteti.
Imam doma par takvih filmova i slika je ista ko na oriđiđi DVD-u. Dosta o ovom da moderatori ne bi imali posla. :D |
zakaj bi moderatori imali posla kad govoriš o kopiranju orginalnih filmova koje posjeduješ i kao vlasnik imaš pravo na jednu kopiju svog dvd-a :D ;)
|
Imaš pravo. :rolleyes: :clap:
|
nero recode, komadic programa sto se legalno kupuje i ima ga vecina korisnika :D
|
NE MOŽE. NIŠTA. NI SMANJIT NI KOPIRAT. Samo se smi' gledat!!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |