![]() |
duhan i informatika
Mislite li da duhan i informatika nemogu jedno bez drugoga.
|
Mislim da kod mene ne mogu al kod nepusaca mogu:D
|
Mogu, mogu. Bio sam i s jedne i sad sam s druge strane...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mogu, ako si karakter... :smoke: :D
|
ka ja;) :D
|
mogu, kako ne bi mogli? bio sam s jedne strane, sad sam s druge samo dok nekaj igram ili gljedam filmove ili nekaj takvo.
namjeravam se u potpunosti vratiti na prvu stranu tek kad nađem razlog za to |
komp + :beer: + :smoke: su odlična kombinacija i bez toga nejde.
|
:beer: + Komp neide nikako kod mene... odite na http://www.gathering-team.com i u vijestima imate filmic za skinut... tu cete saznat zasto
ps. vijest od 21.01.2004. i prvi filmic koji se nudi taj dan (ima HQ i LQ varijanta) |
Sve je to stvar navike.
Ja recimo ne mogu bez crne kave :rolleyes: |
naravno da da.... nes ti :smoke: - izracunajte samo 1 mjesec nepusenja sta bi mogli kupit... x800? :D
ja doduse cu umrit od dijabetesa... - dnevno unesem u sebe pola kile cokolade... |
Ja popušim negdje kutiju dnevno i da prestanem za 10 mjeseci evo meni X800.
|
Ja sam :smoke: ostavio sa 9 god. (umlatio me stari!).
Od tad pušim samo kad se :beer: a i to se nije desilo duže vremena, nema se skim , a sam nemoš, jebiga. |
Citiraj:
Kazu zdrav zivot, a kako je to moguce kada stalno neki problemi, te ovo, te ono...:smoke: |
Eh, kava. Neide bez nje ništa. A cigar-ko ga jebe. Radje pripalim j....(da, da znate vi na što mislim:D) uz kavu nego cigar. Tu i tamo, naravno ;)
|
Citiraj:
da "prikoljemo" jednu gicu :gringo: i popijemo koju :beer: |
Citiraj:
|
hehe... u koje smo ovo vode zalutali... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
narafno da si pozvan na :beer: ,ali isključivo ako si stručnjak za ultimate fight i imaš bar par cedejev kvalitetnih šori :D @tor nije bed ali morali bumo to "kordinirati" jer imam tam neki seminar za odradit |
Nabavim ja sebi :beer: bez problema. :rolleyes:
Nisam neki stručnjak, volim pogledat. Ma sve to nije važno kad je :beer: u pitanju. Sam recite kad. ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |