![]() |
Upozorenje Kupcima!
Samo bih Vas htio sve upozoriti da dućan Moby Shop u Ozaljskoj 5 pored Trešnjevačkog placa ne uvažava nikakve reklamacije! Čak niti unutar 24h. Tako da ako kupujete novi mob rađe ga kupite drugdje. Pozdrav svima!
|
Za to postoji inspekcija...
|
Inspekcije i slične ustanove u našoj državi nažalost ne funkcioniraju. Kontaktirao sam Državni Inspektorat, Udrugu za zaštitu potrošača, Uvoznika mobitela od kojih Moby Shop kupuje i odgovor je bio: "Tužite ih...". Uglavnom sve ovisi o čovijeku dali ti želi izać u susret ili ne... Ja samo prenosim svoje iskustvo, a drugi neka čine što ih je volja.:nono:
|
A sta je konkretno bilo. Vec kad ih "pljujes" onda objasni zasto, ne?
|
Duuga priča...
|
koji mob? i koliko je star?
|
Citiraj:
Neozbiljan si. :) |
Aha, na temelju tvoje "Duuge priče", mi moramo prestati kupovati u tom shopu? Ajme...
De lockajte temu, ovo je već kaos, ko sve otvara threadove. |
Ok nije detaljno objasnio ali nemorate ga napadat kao da je on tu nesta kriv :S
Citiraj:
|
Ne znam zašto ti nisu dali reklamaciju obaviti ako je sve bilo u redu ? I još kažeš duga priča ? Pa pričaj onda...
Mislim, ja sam tamo najnormalnije reklamirao mobitel, dobio za tjedan dana sa ovlaštenog servisa novi. Kratka priča, sve bilo kako treba. |
Ako vec oces pljuvati po nekom , onda bar daj neke argumente Zasto , ovak izgleda samo da svoju trenutno frustraciju oces malo olaksati , a i to je ok nekad :)
|
covijek se ne voli jadati. upozorio vas je, sad je na vama da li cete kupiti u navedenoj trgovini ili ne.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a tako je...mislim da nema firme s kojom barem jedna osoba nije imala lose iskustvo. treba objasniti problem pa da ljudi mogu na osnovu toga odluciti da li je to nesto sto se moze desiti i njima pa ce firmu bolje izbjegavati ili je stvar toliko specificna da je sansa da se ponovi 1:5445536663
|
Mislim, što uopće znači da ne uvažavaju nikakvu reklamaciju? Hoćeš reć da nisi dobio garantni list uz proizvod? U to živo sumnjam. A garancija je sve što ti treba. Tada ti državni inspektorat nebi rekao da ih tužiš nego bi izašao na teren da napravi provjeru.
|
mislim da je najbolje izbjegavati privatnike. njima bas i nije svejedno kad moraju dati novi mob. zato je najbolje kupovati u trgovinama velikih tvrtaka-zastupnika tipa mobisa i sl.
|
Bezveze...ubuduce i napisi nesto konkretko jer je ovako trla baba lan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:55. |