![]() |
TRENUTNO najbolja konfa money can buy
pita me prijatelj sinoć koliko bi došla naaaajjača konfiguracija na svitu sa najviše rama i najbržim i najvećim hard diskom(vima) i procesorom i bla bla bla... ja velim nemam pojma jer se te stvari jako brzo mijenjaju i puknem cifru od 150000kn :lol2: e sad, jesam omanuo i u kojem smjeru? premalo ili previše?
|
ja mislim da ova tema smisla........
i sa 150 000 kn možeš kupit drek a ne najjaču konfu ... |
ma reko sam da ću pitat pa eto pitah, ako je baš besmisleno, naravno da treba zatvorit...
|
omanuo si u svim smjerovima, tj obojica ste, ti i tvoj frend, i da, definitivno prevse, ste omanuli
|
ok, onda zatvorimo ovo. no samo da se zna, ne pitam sam za sebe
|
workstation ploca s 2 proca neka 2 qx uber mega proc
8x2gb cruciala balistix jel tolko ploca podrzava 2x gf9800gx2 10x2tb hard ili vise 15k rpm:D psu-kupis si lokalnu trafostanicu:D case neki oklopni,neprobojni imas u HV-u:D 4x102cm plazma-lcd neki uber i jos periferija neka divlja i dodes do 60k kn:zdero: |
Sa cime se vi zamarate...
|
Ajd lock neznam zasto se uopce otvaraju ovako glupe teme:fiju:
|
Citiraj:
|
nek ubaci 2 xeona procesora i dalje je lako ,. hehehe:)
|
joj meni.... odi u dućan i kupi sve najskuplje kaj se može skupa zaštekati i gotovo.... i ostavi si par kilokuna za račun za struju nakon kaj izgradiš tu svoju uber turbo super mega pilu....
|
A ja fino idem prijaviti ovu retardiranu temu za nabijanje postova. Iskreno se nadam da ce pokretac popit ban.
|
Citiraj:
|
ne osjećam vise nita, ni kljun, ni rep - nita...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10. |