![]() |
Koje Napajanje Za Oc
Zanima me koje da napajanje uzmem jer želim OC-ati.
radi se o ovoj konfi ,nije baš nešto... 160GB sata nvidia 7600GT prža athlon 2,2ghz i neka mrvu starija asrockova ploča 1 gb ddr memorije da li je tu dovoljno 400w cieftecovo napajanje ili neko drugo....:kafa: |
Citiraj:
|
Trebal bi uzeti neko jace napajanje, jer kad budes videl kak ludo ide masina kad ju OCnes onda budes kupil i neke jace komponente da ide jos ludje :D.
Preporuka je silverstone strider st75f, istina malo vise kosta ali je najbolje :fiju: |
Citiraj:
|
[quote=rib@;985389]Trebal bi uzeti neko jace napajanje, jer kad budes videl kak ludo ide masina kad ju OCnes onda budes kupil i neke jace komponente da ide jos ludje :D.
Preporuka je silverstone strider st75f, istina malo vise kosta ali je najbolje :fiju:[/quote Kaj će mu tako jako napajanje? Na to može pola kuće prištekat :D! Čif mu je i više nego dovoljan! |
ma vidis da ga zeza... :D
|
Citiraj:
|
ma 750W za to je overkill...ma i za konfe sa SLI ili CF i Quad Extreme je previse...
|
Chieftec je dovoljan. Ne možeš postići neki veliki clock sa ovim komponentama!
|
Dovoljan je chief, cak i Fortron 350w za 200kn ;)
Nece ti biti problem u clockanju napajanje, vec ploca ;) |
Citiraj:
kad češ kupovat novi komp, kupi i novo napajanje, a do tad štedi novce :goood: |
ma je znam i ja da je ploča:smoke:ali kad se sjetim i to ću reći reko bi sanader da zam ja sve te dijelove nabavija badava(za 50 kn mi neki dida proda i kaže da ga je naša u smeću)a matična ima:DDR1 mem,pci x16,agp,i ta sranja a hlađenje ćemo lako....
i ne treba meni overkill!zelim clockati negdje do 3.0ghz |
asrock dualsataII je ploca onda...
Ide to solidno... na toj ploci moj stari venice 3000+ je radio sretno na 2.7ghz... jedini je bed sto su niske max voltaze za proc ako se nevaram 1.45, no postoji v-mod :D |
fortron 350 PNF tih, i dovoljno jak...jedini minus je manjak konektora
|
je super ali ima li ko guide za as rock jer nigdje u BIOS-u nemogu naći postavke frekvencije.....
|
ekipa znam da je ovo drugi post za redom ali ak bi se mijenjala MB(2xpciex16,ddr2....)koju isto mogu badava nabavit i neki munjeni athlon ....sto bi jos tribalo zamijenit ili dodat...
|
Ram i grafa ako je ova sto sad imas AGP, ako je pci-e onda ne moras
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:40. |