![]() |
Ime obrta
Trebam neko ime koje je vezano uz djelatnost, znači uz obrt koji otvaram. A djelatnost je ova: Popravak rashladnih uređaja, elektroinstalacije, elektromehanika, uredska oprema, računalni sustavi,...
|
freezer? :D jedino to povezuje racunala i rashladne uredjaje :P
|
Citiraj:
|
Ma dajte, klijenti će misliti da je lik Frizer :)
Nešto tipa, Hladna elektronika ? :) EDIT : Zbog forumskih zakonskih picajzli , odlučio sam promijeniti u hrvatski naziv tvrtku . Živjeli vi meni :chears: |
LMAO @ Frizer
stvarno mi nepada na pamet nesto smisleno sto bi ujedinilo sve te djelatnosti. |
Citiraj:
EL-IT ILI ELIT D.O.O. ELEKTRO - Shpichkovina :D KLIMA, IT I ELEKTROTEHNIKA D.O.O. - KIE D.O.O. STRUJIĆ & STRUJIĆ D.O.O.:D |
ne znam kako stoji naše zakonodavstvo po pitanju stranih riječi koje bi ljudi htjeli koristiti za naziv tvrtke :)
evo jedan Mrtav Ladan d.o.o. :D :D :lol2: |
RUIE d.o.o. (Rashladni Uređaji i Elektromehanika) :D
|
koliko znam ne kod nas se ne mogu koristiti strane riječi kod imena firme/obrta, no te te ne zaustavlja da napišeš na dućan bilo kaj :)
da budemo unutar zakona mislim da je hammov prijedlog max respect :D |
sisa ima pravo..nema stranih naziva...vidio par tvrtki s kojima sam pričao te sam ih pitao..zakaj im se tak piše naziv tvrtke..samo kažu..ah...naši zakoni :D
|
možd nekaj ovak
prezime(tvoje) rješenja d.o.o npr. marić rješenja d.o.o. |
Hlad d.o.o.
ili vrucina d.o.o. |
kao prvo, nećete vjerovati, ali obrt nema u nazivu d.o.o. ;)
a za naziv predlažem "frigotronika" ili "frigotehnika" ako su u prvom postu djelatnosti posložene po važnosti. |
Citiraj:
al u potpunosti...nevjerojatno... |
da...hebi ga i ja sam kasnije skuzio da je obrt..jelte ekonomist sam i radim u banci pa je to ekstra blamaža za mene :D :D :D
|
omg.
hamm njub - teh ultimate :D |
Citiraj:
|
to je sve hrvacki :D
|
Misliš rvacki:D...
Zapravo nije-Zakon o trgovačkim društvima nigdje ne spominje da tvtrka ne smije nositi strani naziv. Jedino kaj ne smije nositi ime neke države, osim ako nema suglasnost te države:) |
koliko ja znam mora bit regana na rvacko ime, a ti je osim u papirima zovi kako god hoćeš.
mislim to sam ovako čuo od susjedine kćerke mali mi reko :) |
čini mi se da ovo "EL-IT" bude izabrano.. :)
|
"EuroHladjenje" :p
|
Citiraj:
|
tvrtka (naziv firme) mora biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu. iznimka su latinski i grčki (vjerovatno i drugi mrtvi jezici).
|
Citiraj:
Moj prijedlog bi bio " Frigoled Sistemi " :D |
Hladostruj :D
|
Friđ ekspres? Mikro elektro? Efekto elektro? Elektro tim (ET)? N.L.O. (Neindeficirani ladnjački obrt)?
Moja preporuka - N.S.S. J.I.Z.O - čitaj: en es es đizo (skraćeno od: nemrem se sjetit je8enog imena za obrt)? :D |
Debela Hladovina :D
|
Špičkovina hadveraj i frizeraj d.o.o.
|
Ime mora biti zvučno, da se lako pamti. Predlažem KORNEL ili CORNEL ( KOmpjuteri, Razne Naprave, ELektronika. :goood:
Alternativa je KLITORA, KLIma, Tehnika, Oprema, Računala. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |