![]() |
Canyon
Kakva iskustva imate sa tim proizvođačem?
Kupujem BT slušalicu za mobitel pa me zanima što bi bilo bolje uzeti logitech, canyon ili koju drugu? |
Prijatelj ima Canyon... Nije bas nesto... Prvo je bilo problema s spajanjem preko BTa (Neki Samsung), pa se onda nije htio javit... tj. nije slusalica reagirala... Onda je proradilo kad se podesi BT, ali kad netko zove ne javi ti se odmah, nego nakon 7 sekundi...
|
Znači isto kao da uspoređujem logitech i genius miševe!
Jer jednom sam bio prisiljen uzeti geniusa, al naj slabiji logitech B58 je neusporediv po kvaliteti izrade i radu! Mislim da budem moral izdvojiti 400tinjak kn. za neku kvalitetniju slušalicu pa da nemam problema ni sa baterijom ni sa zvukom! |
Ovako, baterija i zvuk su cisto OK, jedino je bilo problema kao sto sam ti opisao u proslom postu... Ostalo je sve ok :) ali ipak bi ti preporucio da uzmes nesto bolje od canyon...
|
ja imam od sony ericssona HBH-PV702
zvuk savrsen, bateerija traje dosta dugo, bez problema se spaja na SE, Nokiu i motorolu.... 250kn..... moja preporuka.... |
Canyon kupuje robu na veliko od kineskih OEM proizvodjaca i lijepi na nju svoje ime (zapravo, zbog kolicina mu kinezi to odmah u tvornici naprave :D), upakira u nice pakiranje i to je to. sad, neki proizvodi su im dobro, neki katastrofa.....ja ih izbjegavam zbog par losih iskustava, jedino mreznu opremu jos znam njihovu uzimati jer je kinez koji ju pravi relativno pouzdan :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42. |