![]() |
VGA > RCA ili SCART
|
|
ja sam davno to isto trazio, nakraju sam cuo da s ovim sto je stuc stavio:
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1602032 se dobije dosta losa slika, a glupo mi je dati 300 kn za taj adapter ako je slika losa. s druge strane ovo u chipoteci stvarno nije skupo, a i ovaj VGA->RCA u fenixu je duplo jeftiniji od Adapter PC-TO-TV iz optimuma... |
Anyone else?
Ponekad se stvarno osjećam jadno kad shvatim gdje to živimo :D |
daj javi ak igdje nades ovaj kabel, pliz javi, pa da isprobam i sam s time ili ako kupis nesto slicno ovome iz fenixa, javi kakva je kvaliteta slike.
|
Hm, ovim bi se EEE mogao spojit na telku. Zgodna stvarčica, ali lagano preskupa.
|
150kn? Pa baš i nije skupo, obzirom na kvalitetu konektora te mogućnosti koje pruža ;)
|
Citiraj:
|
Hmm.. mozda mislis na ovo: http://www.idiots.org.uk/vga_rgb_scart/ ?
Ja imam tako komp spojen na telku, i slika je izvrsna. Naravno, postoje odr. zahtjevi - a to je ATI grafulja i Powerstrip za podesiti ispravnu rezoluciju. Ali, rezultat je vrijedan toga :) |
Radije bi neko gotovo riješenje nego se zezati sa ovime (pogotovo jer nemam odgovarajući alat).
|
hm,da nije mozda doslo nesto novo iz ove kategorije?
imam laptop sa samo vga izlazom a htio bi ga spojiti sa tv-om... |
Citiraj:
|
Ja sam na kraju promjenio grafu i riješio probleme...
|
Citiraj:
|
Evo dečki nešto za vas VGA to Svideo i chinch za 2$ s dostavom od pouzdanog prodavatelja...
|
mislim da cu narucit ovo :)
ak netko narucuje nek se javi pa uzme i za mene, inace cu morat frenda koji ima paypal gnjavit :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: ipak nebudem :) upravo nakon nesto trazenja(naso isti item na amazonu i neke korisne informacije o njemu, za razliku od ebaya) skuzio da laptop mora imat tv-out over vga capability a to rijetko koji ima, a sa sigurnoscu znam da moj t400 nema... :( |
imam ovaj kabelcic za 2 dolara i to ne radi, ako mislite spojiti laptop na tv onda ce te trebati adapter tipa OVOG . Imam ga i radi odlicno i slika je super.
|
Gdje si ga kupio i koliko košta to čudo?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:33. |