![]() |
ne kuzim
Sinoc me cura pitala da zake daem tolku lovu na hardware kad mi nish osim surfanja i mixanja mjuze na kompu ne treba.
Gle stvarno, dosad sam pljuno cca 2k ojra na kontejner i raznoraznu opremu u njemu i oko njega. Neznam kaj da odgovorim, jebiga bar prema sebi da budem iskren, dajte koji savjet, uvjeren sam da nas je 90% tu u istom problemu. Jel to nekaj na bazi psihologije, nesretnog djetinjstva ili sto vec. |
To kaj si iskren ti je zbog povečanja estrogena u krvi. Sjedi u kut i proći će te. Događa li ti se to često, posjeti liječnika.
Nisi ni prvi ni zadnji ni jedini s tim problemima. Nema načina da joj to objasniš. Reci joj da je to tako i da se pomiri s tim. Ne urediš li to sada tako, skakati će ti po glavi do kraja života. Možda i duže. Ne očekuj da to shvati, prihvati i razumije. Najveći je domet da ti to ne prebacuje. Na Forumu imaš nebrojeno takvih primjera uključujući i mene. |
Riješi to sad da ti ne bi skakala na vrat i zabranjivala da se ideš nać s Žderonjama kao Paskeu :D i još nekim pa moraju bježat od doma. ;)
|
:D
sta da kazem jos nitko nije nasao odgovarajucu zastitu od toga... |
Citiraj:
|
meni je bed vidjet ljude iz skole kako zicaju doma svako malo 500kuna za neku pi*dariju pod izlikom ovisnosti, a nema niceg osim razmazenosti i djetinjarije
ako covjek zaradjuje pare sam - e onda neka trosi kako god mu odgovara :) iako je isto bzveze kupit best buy za o/c nakon dosta planiranja, a onda idemo svako malo graficka/ram |
moja je rekla da bolje da trošim lovu na to nego na drogu,alkohol i cigarete...al se nađe i za :beer: i za :gringo:
veli da si je našla dobru majcu...za 500 kuna...ja joj velim : a ja dobru memoriju za 500 kuna...:D |
Citiraj:
Ja nisam tako skroman. Ja kad tražim, tražim par somova. :p |
uahah ,da ...ja sam prekinuo sa bivsom zdompi zbog neispravne mrezne kartice
|
Kaj stvarno? I to treba znat. ;)
|
heh iako moja ima nekad napade oko kompica - pocela je igrat igrice... jos malo pa ce bit fanatik - i mozda onda shvati mene... -
hvala rockstaru na GTA :D |
Ma ja koristim onu: draga nebi ti to shvatila.:D
Samo je pitam za njene cipele, majice, šminku itd. i sve jasno ko dan. |
Da, sve vas kuzim. :beer:
Ja sam to rjesio tak da sam curi dao svoj stari komp pa se nema kaj buniti :beer: , jedino kaj me jos uvjek hebe zakaj je to s tar komp kad je njoj super.... :gringo: .............istina da sve moje điđe zove zx800kjbg ultra ili slično nakon kaj sam na pitanje kaj bi za rodjkas odgovorio: saphire ati radeon 9800 pro atlantis ultimate edition |
Hehe, znam ja što si odgovorio, a ako je si dobio ono što si tražio...IDEMO LEMIT!:D
Anyway, sad gledam nekog tipa po newsima kako prodaje 9800XT UE za 4500 kn, a ekipa mu tulavi da ne vrijedi iznad 2 i pol milje... :argue: :clap: :burn: |
ta njihova odjeca dode vise nego nasi kompici... strasno... :rolleyes: -al ne izgledaju lose na kraju... :D
|
Te se stvari jednostavno riješe. Kažem joj da se ne dira di joj nije misto i stvar riješena. Bez puno pitanja i odgovora.:p
|
Citiraj:
|
Ha:D
Idealno bi bilo vidjet dobrog komada BEZ odjeće pred dobrim kompom:D :D :D |
Citiraj:
|
:clap:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa da, ti si još na Frutekima.
rendula, kak te nije sram u pivnici pit Fantu? :rolleyes: |
kad vec kupuju dobru odjecu neka bar dobro izgleda na njima kao sto nasi kompici izgledaju super pored nas... :d
|
@vga-killer:
šta su tebi dali pivu??????????????? :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: |
Citiraj:
|
Da jesu. :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:38. |