![]() |
Razlika između obične i overclockers choice HC500 memorije?
Koja je razlika, osim u cijeni?
|
Isus je rekao da je provjerio i da nema razlike.
|
Citiraj:
Kad pomisliš da se KingMAX popravlja oni počnu jebat tržište |
Mene je to isto zanimalo, ali je Božji sin rekao da nema razlika onda nema.
Ali to sam vidio smo u J.P.Atelieru i nigdje drugdje. Nešto mi tu smrdi na muljanje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo čekam kad će tip početi prodavati X800XT za 200 kn... |
Sad bi trebao dobit novu matičnu i memoriju i uzeo bi A-Data 500 i nema je nigdje drugdje za kupit nego u J.P.Atelieru.
Da je ima u Linksu uzeo bi ju u Linksu, ali je nema. |
Citiraj:
|
Još ga treba do kraja nagovorit, ali dat će. Bar se nadam.:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to ce bit malo teze, jel tip uopce nema skladiste nekakvo :D |
Pa glavno da saznam za kolku ju mogu dobit.
|
A-DATU ima i derbi informatika
|
Razlike nema pitao sam ja Ozrena, je rsam to vidio u Diskont 24, fora je da su to dav dobavljača pa jedan to tak deklarira odnosno moguće da je taj vidio test na overclockers.com pa je odtuda uzeo Overclcokers choice.
|
Citiraj:
Izvod iz cjenika Derbi Informatike >> RAM, 256 MB DDR 500 Mhz A-DATA 527,00 RAM, 512 MB DDR 500 Mhz A-DATA 1.032,75 J.P.A nije muljaža već dečko uzima robu od distributera i nedrži ju na skladištu (ista finta kao i Diskont24)...znači nazove ga se dan ranije, pita da provjeri dali ima robe i ak je ima dođete po nju iduči dan...ja sam više puta uzimao (i vraćao :D ) komponente kod njega i mogu reći da je definitivno bolje nago kod 90% drugih trgovina |
Derbi Informatika je malo skupa. 256MB A-Data u J.P.A. dojde 450kn.
|
Derbi Informatika je malo skupa. 256MB A-Data u J.P.A. dojde 450kn.
|
ma tip iz j.p.a. ih ziher uzima iz ve-mila
oni imaju: DDR 256MB PC4000 (500MHz), A-Data 456,11 ali nemaju keksića od 512Mb |
Re: Razlika između obične i overclockers choice HC500 memorije?
Citiraj:
Da velim nekaj i ja imao sam KingMAX PC3500 Module 2x512MB i nisam ba bio ocaran, pretjerano, moguce je da sam ja ocekivao previse, ali to sada nije bitno. Nedavno sam bas nabavio KingMAX PC4000 memoriju, i moram reci da mi se cini odlicnom, uvjeti i postavke: ploca: IC7-MAX3 proc: P4 2.8C mode: Dual-Channel 450MHz (proc @3.15GHz (1.625V)) CAS 2-5-3-3 + Game Acceleration: F1 Agressive Timeng oko 5600+ ako se ne varam MB/s TransferRate Sandra 500MHz (proc @3.5GHz (1.7V)) CAS 2.5-6-3-3 + Game Acceleration: Auto 6000 MB/s TransferRate Sandra u oba slucaja memorija je bila na defaultnom naponu radi se o onim tzv malim golden modulima koje je navodno dosta teze za nabaviti |
To bi odgovaralo rezultatima u PCEX-ovom testu.
Dakle, kad se kupuje HC500, kupuju se golden moduli? |
Izgleda. Meni je bilo čudno, Ozren dobi zlatne, a onda se u Linksu pojave zeleni.
|
Re: Re: Razlika između obične i overclockers choice HC500 memorije?
@Coolmer
di si uzeo hc500 i po kojoj cijeni |
Ehh, uzeo sam kod frenda (ZEUS d.o.o., Marusevecka 5) imao je i zlatnih i zelenih, uzeo sam oboje na test i zlatni su bili bolji, njih sam ostavio, cijena je bila nabavna o kojoj je bolje da ne govorim ;)
|
bas sam se pital kaj bus napisal, bas mi je neki dan pugster prical o tome kak se kupuje kingmaxa... he he, sad i ja imam p4 tranu :)
btw. daj si napokon kupi neki bolji cooler i clockni to kak spada :cool: |
Bipe - jel misliš kupovat novu memoriju?
|
nope, prvo (i osnovno) je maticna na redu, onda zamjena ove mem za brzu (sto sumnjam da ce bit tak skoro jer trebam si skupit lovu za fax)
|
Citiraj:
ehhhee, pa trebao bi, pisao sam onim majmunima da trebam SP94, rekli su da ce javit, jos uvjek 0 bodova ali sve u svemu barem mi proc nije downclockan ;) |
Off-topic pitanje-Se isplati u Mlacomu uzeti 2x512MB TwinMOSa sa Winbond CH-5 chipovima? Cijena nije tak strašna, oko 1800kn.
|
Hm isto kao i kod nas Corsair.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:51. |