![]() |
Pitam se pitam sto je ovo zeleno?
Sta mislite o ovom kucistu, i what the fuck is the green thing? kaj je to, to ja ocu :D
|
1 privitaka
Evo i slike:
|
Negdje sam citao da se stavlja boja u vodu za vodeno hladenje pa se vidi cirkulacija vode, mozda je to to :-)
|
da, to znam, ali ovo cak i SVJETLI! :D
|
Citiraj:
|
pa ne svjetli doslovno, nego je boja fluorescentna, pogledaj malo kako se jako zeleni!
|
ma ot je tip ubacio onog svjetlucavog sranja pa se refleksira...istu spiku mozes vidjeti i u onim stolnim lampama s tekucinom....
|
Citiraj:
|
daj ajde, pa skuliraj se malo, ne moras popljuvati bas sve! meni se svidja, i sta ti imas protiv toga? neces ti nikad shvatiti neke stvari.... :D
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
:gringo: |
Citiraj:
I zasto modano kuciste MORA biti uspravno? Zasto nije polegnuto, pa a prozor bude s prednje strane? I da se jos putem ogledala vide i ostali djelovi racunala? I fino na tom polegnutom kucistu stoji monitor na posebno obrdjenom mjestu, a iz kucista imas npr. nekakav ispuh, iz kojeg ide neka blaga svjetlost. I ne samo to. Mozes imati vent koji ispuhuje zrak prema gore, a na tom zraku ti balansira jedna Ping-pong loptica, ofarbana u neku ludu boju, a ispod venta se jos nalazi i usmjerena svjetlost koja kroz lopatice venta obasjava tu lopticu u zraku odozdo? Pa dovraga, zar vam ja moram davati ideje za modanje?:rambo: |
Citiraj:
eli eto, to je dobra ideja, steta sto se vise nebavim time |
e bravo gorane ovo ti je super ideja, mislim ovo s lopticom. evo, napravit cu to, samo da bi ti bio sretniji :D:D:D
|
Ma ovo je ludnica
da se to bar moze nabaviti kod nas :( :( :gringo: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prozori općenito kao oblik modanja su mi mutavi - neznam kaj je tako zanimljivo u kučištu? Da je uredno i da nema kablova i ventilatora možda bih i stavio, ali ne shvaćam što je zanimljivo u tome da gledaš kablovinje i ostalo, najčešće nabacano zbrda-zdola? Ako bi modificirao kučište, prvo bih prekrio matičnu ploču nekom ravnom pločom koja bi imala otvor samo za ispuhivanje zraka iz venta na procu. Tek bi onda na toj ploči radio modove koji bi izgledali lijepi i uredni, i onda bi u tu međurupu između ploče koja prekriva mbo i case ploče stavljao razne "reaktore" sa vodom i sl. svjetlucave gadgete...i onda bih sve to pokazao prozorom! Ostali dio kučišta bi prekrio alu rebarcima kao na jačim HiFi pojačalima. Komp bi se zvao The Borg Node!
|
Kad bi to napravio vise bi mu pasalo ime The Geek's Shithole :D I poanta je u tome da se vidi elektronika u svom punom sjaju, barem za mene! Zasto prekrit komp ravnom plocom kad je vec zatvoren kucistem? What do people come up with these days...:clap:
|
Citiraj:
|
Pa i kablovinje se moze uredit! Sta svi po tome pljujete, sta su moji kabeli neuredni?!? Daj ajde greg pa oladi' malo, nisu svi neuredni...dobro, ne kazem ja da su moji kabeli super uredni, ali sve se to da lijepo poslozit! Budes vidio, garantiram uspjeh :D
|
ma zaboli me kakvi su ti kablovi, nisam ti ja sanitarni inspektor.....
|
Citiraj:
|
greg odjebi sa sranjem po kablovima ako kazes da te nije briga kako stoje :fuming:
|
Najbolje mi je kad ekipa stavi svoje pljoske od kablova u one tuboflex plastične cijevi - onda je kak'ti urednije :D :D :D
Pa kanalizacija organiziranije izgleda od toga! |
ti to mislis na mene jelda? a de ti malo odj* pa mi onda reci kako si ti svoje kablove uredio? i to nije tuboflex, nemas pojma covjece
|
ja sam svoje omoto trakom i nagurao iznad floppya (ili bolje receno iznad mjesta gdje je bio kad je postojao :))
tamo su i viskovi od napajanja, audio od CDroma ide ispod ploce, sad sve izgleda nice...... |
Citiraj:
A budući da u trenutku pisanja posta nisam zamišljao tvoje kučište puknuo sam izraz "tuboflex" što pretpostavljam stoji za sve savitljive cijevi...ali kako ti imaš pojma, mogao bi nas podučiti - jer ne postoje glupa pitanja, nego samo glupi odgovori što si svojim postom i dokazao. Što se mene i mojih kablova tiče samo sam ih povezao izoliranom žicom (one kratke kojima su vezani kablovi na kupljenim proizvodima) i to zbog lakšeg pristupa komponentama a ne zbog izgleda ili protoka zraka... Kablovi su mi ružni ma kako bili sređeni. |
ma treba sva ta sranja bezicno napraviti.....pa da kad bi se hard fino hladio u frizideru nitko nebi pricao o grijanju i kvarovima zbog toga :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |