![]() |
Kupujem INTEL konfiguraciju pa imam par pitanja...
Pozdrav,
dakle posto sam dobio stipendiju uzimam konfiguraciju.. zanima me jeli bolje da uzmem quada (q6600 - 4x2.4ghz) ili c2d (e8200 - 2x2.66 ghz) ? isto tako koju plocu preporucate za quada a koju za ovaj drugi?ja sam se mislio uzeti Gigabyte P35-DS3 (za quada) ili Gigabyte 8I945P-DS3 za c2d.. isto tako me zanima..dali je bolje da uzmem 2x2gb rama ili 4x1gb? ako bude jos pitanja pitat cu, ovo je za sad sve.. Hvala |
Pod konfiguracijama imas pun kup tema gdje mozes pronaci dobru konfu za odredjenu lovu i za odredjenu namjenu.
Edit: Citiraj:
Kak sam ti napisal navedi za kaj je namjenjen, a da si se malo zadrzal na konfiguracijama skuzil bi da je to jedan od bitnijih kriterija uz lovu koju mislis potrositi. |
hvala,super si mi pomogao..
next please ***EDIT*** pa vecinom za igranje, tu i tamo koji dvd prebacit u avi, programiranje za faks..nist posebno, vecinom za igre bude sluzio.. |
Ploča:Gigabyte P35-DSR i za Q6600 i za C2D.
Reci nam koliko bih novaca uložio u komp pa ćemo ti mi sastaviti. @rib@: Uzalud je više govoriti |
pa 4500 kn nekih..
to mi je dost za pocetak.. quad,4gb rama(neznam jel bolje 2x2gb ili 4x1gb),3870 512 ddr4 minimum.. dakle ja sam mislio nest ovako.. Citiraj:
|
Ja čuo da nije AMD bolji za gaming, nego dvojezgreni bolji od 4-jezgrenog :)
|
ja nisam cuo da je amd bolji za gaming :D
|
Ja sam čuo da je Intel bolji od amd-a
|
Ja sam čuo da vi spammate temu i da se ovo treba ključati.
Pokušaj otvaranja nove slične teme za posljedicu ima fini skup infractiona i sličnih dobrota. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:49. |