PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   2500+ Mobile (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10225)

zwer 13.05.2004. 17:38

2500+ Mobile

Dakle, ispalit cu na mozak :D

Zvao danas SVE MRTVE FIRME koje ga imaju, NITKO NEMA. Poludio, napokon iskemijam pare za to smece i onda mega-pusiona... Svugdje ili dolazi "sljedeci tjedan" (tm) ili "sutra mogu narucit" (tm). Prelose, to je valjda najbolji proc na trzistu a oni ga nemaju... i spit on them :D

Da, ako netko zna gdje ima, nek javi, placam mu pivu ak ide samnom po proc :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

vga killer 13.05.2004. 18:23

Pa svi ga pokupovali. :D

Kaj ga ni Links nema?

tor 13.05.2004. 19:05

Da sam na tvom mjestu ili bi ga kupio u Linsku ili nigdje. Oni neki koji su bili u Ve-milu bili su loša serija.

Paske 13.05.2004. 20:15

Citiraj:

Originally posted by tor
Da sam na tvom mjestu ili bi ga kupio u Linsku ili nigdje. Oni neki koji su bili u Ve-milu bili su loša serija.
Links - potpisujem :D

vga killer 13.05.2004. 20:41

Links i nigdje drugdje.

Freek 13.05.2004. 21:15

joj vi i vaš Linska već mi pomalo taj Links ide nakura*.:rambo:

vga killer 13.05.2004. 22:37

A di ćeš drugdje kupovat?

U Hg-Šrotu, Info-Krami, Vece-Mulju? Neeeeeee.

Freek 13.05.2004. 23:54

totalno mi je svejedno gdje kupujem, pa šta da kupiom u HGspotu pa znam tamo lika kupim i dobim ti za 10min ako bude preoblema donesem natrag i kakvih problema tu ima.

maky-st 14.05.2004. 00:12

Citiraj:

Originally posted by Freek
totalno mi je svejedno gdje kupujem, pa šta da kupiom u HGspotu pa znam tamo lika kupim i dobim ti za 10min ako bude preoblema donesem natrag i kakvih problema tu ima.
ljepo je kada znaš nekoga:p

Sky 14.05.2004. 00:50

Citiraj:

Pa tko ti brani da kupuješ di oćeš? Links je mjesto koje ću, dok su fer, ljubazni i povoljni preporučiti svakome. Kupovao sam svugdje, VeMil, HGŠrot, Autronic, pa sve do malih shopova kojima ni ne znam ime, ali Links mi je nekako najnormalniji i, da kucnem u drvo, s njima nikad problema.

vga killer 14.05.2004. 01:10

Citiraj:

Lagano je ak znaš nekoga, ali ak bum ja došel ili bilo ko drugi načekat će se pošteno.

Ak idem nekaj kupovat i Links to imaidem kod njih. AMEN!!!

zwer 14.05.2004. 09:17

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Lagano je ak znaš nekoga, ali ak bum ja došel ili bilo ko drugi načekat će se pošteno.

Ak idem nekaj kupovat i Links to imaidem kod njih. AMEN!!!

Bah, Links Links Links.... ZNAM da je Links najbolji, i meni je, ali oni ga dobivaju ZADNJI od svih valjda... Zvao sam cca 10ak firmi, u nekima je tip govorio sutra, u nekima zena do kraja tjedna, al' uglavnom je bilo sljedeci tjedan.... Ako se ne varam, u Linksu mi je tip rekao u sljedeci Cetvrtak (dakle jos 6 dana) da bi ih mogli dobit... Dakle, iskustvo govori da "mogli" znaci "jos tjedan dana"... Odo prcat frenda u MSANu... Ako oni nemaju, prelazim na jebeni Intel :D

Paske 14.05.2004. 09:38

Citiraj:

ROTFLMAO

Pa moj friend dela tam, pa kak to može biti loša firma. Tha, pa on je uvijek ljubazan prema meni :rolleyes:

Dobra ti je ova, dobra :D

Freek 14.05.2004. 09:41

i šta je tu loše dobim potpuno isti kurac kao u Linksu li bilo gdje drugdje samo 22% popusta.

vga killer 14.05.2004. 10:38

Lagano je tebi pričat, a mi se drugi možemo je*at.

U Hg-Šrotu ne kupujem iz principa.

Freek 14.05.2004. 10:49

kojeg principa???

vga killer 14.05.2004. 10:55

Negativne reputacije, debilnog servisa, nepristojnog osoblja koje ti pristupa prek qrca po prencipu: "šljiviš ovog kupca kad će doć 10 novih."

Stalker 14.05.2004. 10:57

Freek, ti si vrlo čudan tip, ali pošto navijaš za HAJDUK ništa nije čudno. Slušaj VAMO samo kupuj u LINKSu
:beer: :D

Freek 14.05.2004. 11:03

Citiraj:

Originally posted by Stalker
Freek, ti si vrlo čudan tip, ali pošto navijaš za HAJDUK ništa nije čudno. Slušaj VAMO samo kupuj u LINKSu
:beer: :D

meni je to sve isto pa dobiš isti proizvod iste pare sve isto u čemu je vaša frka dobro ajde je nečekam onolko dugo al to je u redu....

Freek 14.05.2004. 11:05

ma sve je meni svejedno,al više ne kupujem u dučanima gdje je dobavljač LOST to nema šanse

Isus 14.05.2004. 11:12

To sam i ja smatrao da je svejedno di ćeš kupit, al je činjenica da su komponete iz HGspota jako često neispavne, jer pizde znaju podvalit rabljenu robu pod novu, a i razlika je u količini koju oni naručuju i načinu ophođenja s istima, naime u HGšrotu se s njima znaju nabacivat kao s vrećama krumpira.

Ja nisam pobornik toga da se sve kupuje u jednom dućanu pa makar to bio i Links ima i drugih OK dućana J.P.Atelier,Raj, Diskont 24 (sad se još trude). Al HGšrot izbjegavam

tor 14.05.2004. 19:38

Mislim da nema firme u hr gdje nisam kupovao nešto. Što za sebe, frendove, firmu...Svega sam se nagledao, naslušao, doživio. I svega toga je dosta. Prošvrljaj malo forumom, potraži naslove "iskustva s firmama" i sl. pa pročitaj naša iskustva s time. Ja osobno svaki tjedan po recimo dvaputa idem u "nabavu". I tako zadnjih recimo negdje 2,5 god. Vjeruj mi, s razlogom idem samo u Links... I ne, ne radim tamo niti sam plačen za reklamu.:D

BSA<AK-47> 14.05.2004. 21:24

u hgšrot i ve-mulj neidem ni da mi tamo rodbina radi i da imam 90% popusta ....kad se moram za hebenu grafičku natezat skoro mjesec dana...i onda mi ju vrate i vele da je ispravna:fuming:

DEFINITIVNO LINKS!

rendula 14.05.2004. 22:11

Ja izbjegavam kupnju u Hg-Šrotu (nikad tamo nisam kupovao i nikad neću), u Ve-Mulju kupujem samo ak jedini imaju neku komponentu koju želim. Što više toga pokušavam kupiti u Linksu, a i Raj i JP Atelier su OK.

nodavilp 14.05.2004. 23:21

a ja kupujem preko firmekoja se zove FINOMEHANIKA i živo me boli kita od koga oni dobavljaju(bio to hgspot,vemil,links,...),znam samo kom ću se obratit ak neš ne bude u redu.
nedavno sam kupio mobilca u Linksu(ko i svi)jer su ga jedini imali i sve je prošlo u redu.isto tak ak neka druga firma ima sam taj proizvod narafno da cuto kupit kod nje.
a za hgŠrot sam se stvarno naslušo kak se loše odnose prema kupcima i tak to i kakvi su al šta će te oni opet imaju najveći profit i kolko znam najveća su info firma u hr.

ZMAJ 15.05.2004. 00:12

...

Citiraj:

i šta je tu loše dobim potpuno isti kurac kao u Linksu li bilo gdje drugdje samo 22% popusta.
FREEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!
Jer to sto imas obican barton ili mobilni??
Na kojoj je voltazi?

vga killer 15.05.2004. 00:24

On ti ima običnog Bartona.

Freek 15.05.2004. 09:43

Re: ...

Citiraj:

Originally posted by ZMAJ
FREEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!
Jer to sto imas obican barton ili mobilni??
Na kojoj je voltazi?

ma to je "obični" barton radi ja mislim na 1.7V al mi se počeo rušit sistem jer nema dovoljno struje imam previše ventova i sranja na 300W šrot napajanju koju je samo uštekano u onaj veliki ATX conector na matičnoj jer jebeno napajanje nema onaj mlai kockasti ATX12V tako da mi to nije uštekano u ploču.

maky-st 16.05.2004. 23:35

Citiraj:

ma to je "obični" barton radi ja mislim na 1.7V al mi se počeo rušit sistem jer nema dovoljno struje imam previše ventova i sranja na 300W šrot napajanju koju je samo uštekano u onaj veliki ATX conector na matičnoj jer jebeno napajanje nema onaj mlai kockasti ATX12V tako da mi to nije uštekano u ploču.
neamš aatx 12 v kako si to uspija da mi je znat:beer:

Gabre 17.05.2004. 00:04

Ma sve su te firme isti k....!
Nijedna od njih ne proizvodi ono što prodaju, već sve uvoze, pa se ne mogu kriviti da imaju loše stvari. Neke uvoze veće količine, neke manje, pa je po tome i veća/manja vjerovatnost robe s greškom.

Može to bit i HGSpot i Links, ili netko treći...
gdje ima što tražim, tamo kupim, i Mirna Bosna.... :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:00.