![]() |
Kakvu vodu piju Ameri?
|
God bless america -.- xD
|
svi ameri su na drozama:D
|
Citiraj:
|
Zbog estrogena u rijekama,muške ribe postale su ženske :D http://illinoisreview.typepad.com/il...en-pollut.html OMFG!!!
|
A vi mislite da je kod nas bolje?
|
Ja mogu tvrditi da nije... :D
Tj ne bitno bolje u svakom slučaju, ovisi o tome di si doma, naravno i kod amerra je isto tako... ;) |
Ajde, tamo barem netko to i radi pa objavi, kod nas dok voda ne pocne smrdjeti je dobra voda makar je pretrpana kojecime.
|
Yebes vodu bez okusa i mirisa. :D
|
Citiraj:
|
Tko zna šta mi pijemo :no2drug:
|
Citiraj:
Ovdje u sumi, gdje su sva veca naselja dosta udaljena i na nizoj nadmorskoj visini, sumnjam da ima previse sranja u vodi :chears: |
Moj stari je cisto iz zajebancije odnio "česmovaču" na analizu u labaratojiu (radi u Hemofarmu pa je doslo besplatno :D). PH faktor je bio 120% preko dozvoljenih granica, prepuna kojekakvih sranja i gluposti. Od tada u Banja Luci pijemo samo flaširanu vodu (i to opet ne bilo koju).
|
Citiraj:
Vjeruj mi nije ni kod nas (susjedi smo u zagorju da se ljudi ne čude) bolja samo su zagađenja druga unutra... ;) Ali da ne OTam bezveze o tome možemo neki drugi put uživo... |
Janu naravno :D
|
Fakat je ova "aqua communale" ogavna. Tek kad je izašla iz pipe i nekako, ako malo odstoji buah. S druge strane, kući mi se fakat čini dosta kvalitetnija, pogotovo prvih par dana kad dođem...nebo i zemlja, barem po okusu, po sastavu pojma nemam :fiju:
A nešto poput alkalne/ionizirane vode? Imam neki filing da je ovo fakat hebeno. S cijenom od oko 2-3 soma eura (kako sam čuo) ne vjerujem da je "prodavanje muda pod bubrege"... Ako netko ima više saznanja o cijeloj stvari nek se ne ustručava :D Onako, da zdravo-seljački objasni :D Google mi baš i nije pomogao, s obzirom da sam zarobljenik zakona kemije:nono: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:07. |