![]() |
bluethoot icona
Instalirao sam widcomm bluethoot software,ali mi se na radnoj površini pojavila ikona mybluethoot places i ne mogu je nikako izbrisati ,znali iko kako je maknuti jer mi na radnoj površini uzrokuje određenu vrstu nervoze
|
Moraš otići u Registry, te tamo obrisati jedan key. Lokacija tog key-a je: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\. Klikaj na ključeve na toj lokaciji i obriši onaj koji kaže widcomm ili bluetooth.
|
Jesam,to sam napravio,ali sad ne vidim portove pomoću kojih mogu spojiti mobitel.Ne mogu nikako da se spojim,neznam više šta da radim
|
Citiraj:
Inače najluđi error sa tom ikonom sam vidio: Prozor Error a piše: No error i gumb OK |
A što će ti portovi? Otvori My Bluetooth Places > klik lijevo na View devices in range > desni klik na uređaj > Pair Device > unesi lozinku > OK i taj dio je gotov. Sad možeš maknuti autorizaciju: desni klik na uređaj > Properties > Authorization > staviš kvačicu na sve stavke > OK.
Inače, ikonu sam maknuo na isti način i sve radi OK. |
Spajam mobitel preko my phone explorera pa mi trebaju portovi .Uređaj mi normalno nađe .ubacim zaporku na mob,ali mi se nešto shebalo ,imam samo jedan ulazni port koji ne radi a prije sam ih na popisu imao 4-5.Ovo što si mi sad objasnio ja nemam,koristim malo stariji software
več sedmi put instaliram drivere za bluethot uvijek ista pjesma |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:15. |