![]() |
Sretan Uskrs
Evo na jednom mjestu svim čalnovima PCEa i njihovim obiteljima Sretan i Blagoslovljen Uskrs. Puno dobre hrane, veselja, mira i ljubavi :zdero: :beer:.
|
Također, Sretan Uskrs svima!
|
I od mene,Sretan Uskrs!!!
Gnijezdo mi je Chieftec serversko kuciste,nadam se da se zeko razumije u kompove pa da ce mi ga napuniti kako treba :p :P |
SRETAN USKRS i od mene...
|
Hvala. Također svima želim sretan Uskrs!
|
Citiraj:
Pridružujem se čestitkama, Sretan Uskrs! |
Citiraj:
:fala: |
Sretan Uskrs katolickom dijelu foruma... Ili krscanskom... Uglavnom, sretan Uskrs svima koji se osjecaju da je sutra Uskrs...
|
Sretan Uskrs svim PCEkspertima i Vašim obiteljima!
|
evo ja doso sa blagoslova svega sto se blagoslivlja na veliku subotu+uskrs.
Sretan Uskrs. |
Citiraj:
Sorry, topic sigurno nije namijenjen ovome šta sad radin, ali mora san ... sorry. |
takoer svima sve najbolje
|
Citiraj:
Pogledaj pod ime Richard Dawkins... Trebam procitat njegovu knjigu... |
Svim članovima foruma želim SRETAN USKRS!!!
|
Najsretniji....
|
Sretan Uskrs!!!
|
Sretan uskrs svim PCE-jcima!
|
Sretan Uskrs svima,samo puno hrane želim...jer kad ima hrane-znaci ima ljubavi,a kad ima ljubavi ima i mira
al sam ga ukakio |
upiskio si ga sad :p
Sretan Uskrs i od mene takoder, posebne cestitke (puno dobre hrane) svim zderonjama ovdje :zdero: |
Sretan Uskrs ekipi sa PCE i svima ostalima!!
|
Evo vratih se s vazmenog bdjenja i zelim svim clanovima i njihovim familijama Sretan Uskrs:chears::zdero:
|
sretan uskrs pce! :)
|
sretan Uskrs svima sa jednog malog lana :) push pauza je hihi
|
sretan uskrs! i sutra se dobro najedite :D. moj brat ce bifteke napraviti u umaku od gljiva (mislim) aaaaa.
|
Sretan uskrs svima. :)
Što se klope tiče, jedva čekam, od doručka i šunke do ručka i janjetine, a večera opet janjetina ak ostane :D |
Sve najbolje za 23. 3. 2008.
... |
Sretan Ooskrs svima,puuuno veselja i šunke...i koji keks rama tu i tamo,zeko zna da nisu skupi oni trenutno :D
|
Citiraj:
|
Sve najbolje....
|
Sretan Uskrs!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:02. |