![]() |
Opera 7.50
Evo i najnovije finalne verzije:)
Kaj je sve novo: http://www.opera.com/windows/changelogs/750/ Skidanje za WIN OS: http://www.opera.com/windows/changelogs/750/ Za ostale OS-ove tu: http://www.opera.com/download/?custom=yes E da-sa Javom je 15.9 megi, bez Jave 3.4 |
A ja sam baš jučer skinuo betu. Ih, kakav mi je tajming...
Inače, nova verzija je zakoooon, definitvno najbolji browser koji sam ikad probao. Svakako preporučam. |
odlična stvar!!!!!
|
Več se vrti.
Man, IE je dogurao do 6 nešto verzije, ovo je na 7.5. |
Ja bum je noćas skinul.
Kaj je ista verzija Jave kao u 7.23 ili??? Da ne skidam bez-veze... |
Ima li kakovih noviteta u novoj verziji?Ja sada trenutno koristim 7.23 i sasvim sam zadovoljan cak se vise IE ni ne koristi...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kompletno redizajnirano sučelje. Zgleda predbro i radi predobro. Jedan od najfunkcionalnijih komada softvera koje sam probao. |
Skinuo sam i sad idem isprobavati (po prvi put palim operu) :D.
|
Ja imam 7.23 i isto je prva liga. 7.5 ću si instalirat sa novog pcchipa :D
|
ADSL već radi...Inače, moje iskustvo je da je to izvrstan i brz browser, a osim toga imam i mozillu.IE je nepotreban...
|
Instalirao sam. I super je. Malo se trebam navic jos na izgled. A svidja mi se sto ima i irc i mail klijent vec ugradjen :) .
Mislim da odsad koristim operu. |
To, zakon. Sve više ljudi se prihaklalo za Operu. :)
Microsoft će ostati bez posla. :D |
Java je 142 01. Ista je kao i na 7.23. Ljepa je ko slika:D
I da, onaj panel toggle je ZAKON stvar. Do jaja. |
oipera prava stvar u ie mi ne radi java , opera sve ćita ko luda:beer:
|
Ovako koristim mozillu vec duze vrijeme (1.6) i stvarno je odlicna. sad me zanima jel se isplati preci na operu tj. koliko je bolja, koje su razlike, brzina i sl. neki kazu da su bili na operi pa presli na mozillu i obrnuto pa me zanimaju vasa misljenja
|
Citiraj:
Sad si se javil:D |
Citiraj:
|
ja san poćea koristit operu ima 10-tak dana i sviđa mi se
|
Ja vec Operu koristim oko 1 i pol godinu.Istina da je u pocetku bila bugovita i ne bas prikladan konkurent IE ali sada je usla u sigurne vode.
|
ja sam presto koristit operu kad mi je jedanput pobrisala sve mailove i postavke i favoritese i sve ostalo :fuming:
cinimise d aje bila verzija 6.0 |
ja koristim operu ja mislim od 6.0 verzije možda i prije al nisam siguran.
|
Citiraj:
|
Nisam probao novu Operu, ali starije verzije nisu me oduševile (v.5.12, 6.5). Koristim Mozillu 1.6 i IE mi služi jedino za Links (lijevi meni) i još jedan site koji se na Mozilli ne prikazuje ispravno. Glavno da postoje alternative, a koji je bolji to je stvar ukusa.
|
Citiraj:
Prije je znalo biti kuku-lele:D |
Citiraj:
Ja sam imao 7.23 i radila je odlično, a 7.5 se ponekad hoče smrznuti kad se mjenja skin. Po mom mišljenju je ljepša od 7.23, ali još nedovoljno stabilna (za moj pojam):D :beer: |
Zasad sam naisao samo na probleme kod phpbb foruma. Ostalo sve radi odlicno.
|
Citiraj:
|
Svidja mi se sto prikazuje brzinu ucitavanja stranice (nikad se nadivit 50-100kb/s :D).
Jel moguce iskljucit onog wizzarda sto pamti passworde za forume itd..? Uff...navukli ste ma na Operu da bi i ja uradio ovo sto Raven kaze :D |
koji skin koristite?
frend mi je preporucio elim pa sad taj koristim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49. |