![]() |
EVEREST Ultimate Edition 4.50
|
Hebemu, pa mogao si makar napisati sta novo donosi. :p
Citiraj:
|
Pa na linku sve piše...btw, sad mi pokazuje teperature od GPU-a i par nekih novih kaj prije nije pokazivalo...meni je ovaj super! I treba novu verziju jer je bolja od prošle a ne radi se o 100mb!
|
preko cega si kupio tu verziju ?
|
Laze isto kao i stara ,cim upalim kompjuter jezgre 44 stepena.
|
Citiraj:
|
10 sekundi nakon paljenja racunara 44 stepena dok sa RealTemp 2.11 ima vise od 10 stepeni manje.
|
To kao na autu, piše da ideš 100, a zapravo ideš 85km/h, LOL
Ne znam kojeg boga takve gluposti od programa nekome trebaju. |
Citiraj:
onda klokas, a pokazatelj kad trebas prestat sa dizanjem voltaze je kad krepa proc... kakve veze ima temperatura?:nono: |
Naravno koga zaboli sto ti je proc otisao na 100 stepeni, a poslije se pitas sta mu bi pa jucer je radio normalno.
|
Citiraj:
|
meni everest dodje dobro za usporedbu prilikom promjena hladnjaka/pasti, stavljana dodatnih ventova po kucistu( omjer upuha/ispuha) i slicno...
jer i da laže, laže jedanko u svim situacijama. pa mi dobro dođe kao pokazatelj sto je hladnije/toplije - tj. što je bolje. Citiraj:
mjeri sve sto 'ugleda' :) link review |
Citiraj:
+/-2°C, dodaj još par stupnjeva (heatsink je hladniji od komponente) i opet nema pravo stanje, neprecizan je poput random sofwarea za mjerenje. Doduše, ovaj način mjerenja je odličan pomak naprijed.:zdero: |
Citiraj:
na sto si se ulovio pa rekao da ne valja kao ni softwerski pristup. vec je za male pare mnogo preciznija metoda od 'subjektivnog' prsta, kojim se naveliko koristi ekipa kada usporedjuje jel nesto hladnije nego prije... dakle cisto za usporedbu prije/poslije neke prerade u sustavu hladjenja kompa. a moze mjeriti sve sto softwerski ne mozes nikako. recimo temp RAM-a, regulatore napajanja na mbo i vga, temperaturu radijatora u vodenom hladjenju, pa i same tekucine.... a prst je toliko subjektivan da recimo stavis jedan u toplu, drugi u hladnu vodu, pa onda za 1 minutu oba dva u istu casu mlake vode, i jedan ce ti govoriti da je voda hladna, drugi vruca, a oba u istoj casi... :goood: http://www.cs4fn.org/psychophysics/temperature.php . |
Ni meni nije bitna nepreciznost ovog uređaja. Što je to u biti precizno: briga za to, do sad smo živjeli sa +/- odstupanjem pa ćemo i u buduće. Nego bilo kakav pomak s prsta je dobar pomak, korak naprijed u tehnologiji mjerenja.
Scythe Kama Thermo Wireless je musthave, još ga nemam ali:zdero: |
Citiraj:
Nego, uostalom kad me vučete za prst može pomoć, pa valjda znaš da kad se opećeš nije ispod 50°c, a ak ti software pokaziva 44°c onda znaš ko s3r3! Pa, reci mi kome onda ti vjeruješ...u vezi temp svoje kante? |
Bez obzira što nema nekih novosti instalirat ću......ionako mi svaki program za temperaturu vodi svoju politiku pa ću vidjet jel ima kakve promjene sa ovime :D
|
:chears:
S prstom provjeravam NB i SB i vjerujem kad mene ne peče, ne peče ni čipove. Vjerujem programima poput Everesta itd. jer negdje između njihovih međusobnih cca 1-10° odstupanja je točna temperatura, ako je vjerovati senzorima. A u toj temperaturi je i stabilnost sistema koja se i traži. Sa ovim uređajem mogu mjeriti sve što ne mogu ni prstom ni programom (jer nema senzora za taj dio).:) |
Citiraj:
|
Evo problema,,,stavim na friško Vistu i nakon par sati rada...ne rade mi senzori za očitavanja, tj kad bi se trebale pojavit temperature ništa, i komp mi uspori dosta! A to se prije nije dešavalo na Visti kad sam imal gigabyte-ovu ploću! Jel možda zna netko kak da to rješim...ili neki drugi alternativni program za gledanje temperatura!?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54. |