![]() |
Detonator 40.52
Kakva su vasa iskustva?
Ja sam ga instalirao i radi dobro. Kvaliteta slike je bolja nego na 30.82. GeForce2 GTS. |
Izasao je oficijelni 40.71.
Staljin |
na vasem mjestu nebi ni prilazio tim sranjima........cekajte malo da se drugi opeku pa da se vide komentari na webu
|
Citiraj:
|
Zamijenio sam ga za 40.71. Isto je stabilan. Mozda malo bolja kvaliteta slike.
|
HAHAHA. Ja nemam problema sa detonatorima. Imam neki driver za moju grafičku i sve radi ko podmazano.
|
Citiraj:
Staljin |
Citiraj:
HAHAHAHAHA dobro :beer: |
NIje dobro. Driveri za Xp su mogli malčice biti dorađenjiji. Koju god igru pokrenem i u kojoj god rezoluciji slika nikad nije do rubova ekrana. Što nije bio slučaj kod WIN 98:rambo:
|
Citiraj:
Ucinit ces si zivot puno laksim. :D |
Ma omega rulaaaa:rambo:
|
Možda i ne. Kad namjestim da mi ide do kraja ekrana slika je u dnu veoma zakrivljena. Dakle nevalja.
|
Citiraj:
|
Nema toga kod mene.
|
Citiraj:
nego, koji to sugavi monitor imas? |
AOC. DObar monitor. Baš mi i ne smeta što nema neke mogućnosti podešavanja.
|
Tebi jos nije jasno da to nema veze s driverima od graficke? Vjerojatno ti se promijeni refresh rate za neku rezoluciju, a bas za tu nemas podesenu sliku na monitoru i zato je slika sjebana.
Kako moze dobar monitor ne imati kontrole geometrije? Nesto sigurno ima sto bi rijesilo problem. |
Skužio sam da problem nije u driverima za grafičku.Našao sam krivca za moje probleme i uspješno ga riješio.
|
Citiraj:
O. |
Citiraj:
Ja sam problem riješio na sljedeći način. START - Run upisati dxdiag i kliknuti na OK. Zatim treba malo pričekati da se učita i onda izabrati karticu "More Help" zatim klik na Override.Kao Override Value upišite broj frenkvencije osvježavanja za koju znate da vaš monitor podržava pri najvećoj razlučivosti na kojoj igrate. (npr 85) Imam Windows XP Pro i Hercules 3D Prophet 4500. Nadam se da sam dobro objasnio i da sam nekome pomogao. Meni su sada sve igre u bilo kojoj razlučivosti razvučene po cijelom ekranu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35. |