![]() |
Koi laptop do 10k kuna
Za 10 kila kuna sto mi od laptopa preporucuju forumashi.
Namjena mu je za koristenje najvise autocada i officea. Bilo bi pozeljno da ima mobile proc, i 512 mb ram...imali ko kakvu ideju jebiga |
Skupi još novčeka.
Za te novce se ne može kupiti dobar laptop za tu namjenu. |
Re: Koi laptop do 10k kuna
Citiraj:
|
HP laptopi imaju dosta povoljne i dobre laptope
pogledaj one kompice od gericoma ne izgledaju lose... |
Gericom samo izgleda :D
|
sta sa njima nije u redu?
imaju skroz dobre konfiguracije za ne previse para gledao sam ih na sajmi info. u zg... |
Dobro - Jaka konfiguracija
Lose - Kvaliteta Za notebook se isplati dati malo vise jer pokvaren ti nece nicem sluziti. |
pa cuj to nije neka svijetska marka , mislim da je njemacka
ne bi ocekivao puno... a ne bi rekao da je bas lose za tu lovu i sta dobijes... |
Vec sam ti rekao da su to jake konfiguracije za te novce ali problem je u kvaliteti a kvaliteta je upravo najvaznija kod kupnje prijenosnika. Brand racunala (IBM, Toshiba...) ti jamce kvalitetu i ugodnost rada.
|
to se zna...
covijek ima ogranicene resorse - neka on odluci sto mu najbolje odgovara ali samo zato sto nije brand ne mora nuzno znacit da ce se kvarit ko ludo... |
Citiraj:
|
slazem se :beer:
P.S. ajmo mu konkretno dat neki model za 10K |
Bas mi se da sad trazit :D Uostalom vec sam mu predlozio prema njegovim zahtjevima :cool:
|
:cool:
|
Ajd evo prelistao sam sve zivo i nezivo oko tih laptopa
i mislim da sam nasao par modela koji su mi ok. Medjutim zanima me jedna druga stvar. Naime vidim svaki ali bas svaki dolazi za windozama i sa masu drugih programa tvornicki instaliranima i to mu digne cijenu min 3000 kn. Dali postoji varijanta freedos ili nesto slicno jebiga imam sve programe doma na cd-jima a tu placam original licencu na svaki program kaj mi treba i netreba. Prodaje li neka firma samo notebook bez ikakvog instaliranog os-a i bez programa, tako mi se cini da bi mogo proc jeftinije ....ono platim 10000 kuna ono kaj je prije kostalo 13000 ????? |
ovaj...
kad kazes da imas sve programe na cd-ima - znaci da imas vec originalne i da ne zelis opet ih kupovat? :D -meni ne pada na pamet... kod laptopa uvijek imaju predinstalirana sranja... |
ja mislin da nemožeš meni je rođak to tražija i nije naša koliko ja znan
|
Mozes jedino NEC.
|
Bolje neki centrino
Vidi FSC Amilo M-7400 oko 10500Kn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:48. |