![]() |
T-Com blokada veze
Frend ima problem. Naime, danas je isao na net i nije se htio spojit. koristi onaj siemens gigaset 555, i automatski mu se connecta na net, al kad ide na browser na neku stranicu ne zeli ucitati. Zvao je t-com i rekli su da su mu blokirali racun jer ima virus na kompu i da ga siri preko neta drugima. Skenirao je komp s nod32 i spybotom i nista nije naso. Kaze mu lik s t-coma da mu je blokiran racun, da ako ne rjesi problem da ce mu blokirati racun na mjesec dana, a kasnije i blokada s nemogucnoscu odblokade... wtf... dal neko zna kako rjesit taj problem?
|
moj frend je isto imao taj problem.. nazvao ih je i rekao da je to nemoguće jer je stavio nove windowse dan prije blokiranja računa i da nek ne kenjaju i odblokiraju račun.. i odmah mu odblokirali..
|
Osim cisto realne mogucnosti da t-scumovci seru (ne bi bilo prvi put :)) moguce je da se netko drugi spaja preko njegovog accounta. Zato bi mu bilo najbolje da dobro razmisli tko je imao pristup podacima o accountu i da naravno promijeni password.
|
I ja imam frenda koji je imao istih problema. No on je stvarno imao viruse. Mislim da je pocistio komp i "ukljucili" ga. Treba promijeniti passworde na mail accountovima i odvrtiti par programa za ciscenje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:32. |