![]() |
Gigabyte U8000 USB problem
jel imo ko kakvih problema sa navedenom gigabytrovom TV karticom?
meni nikako neće da radi. pa jedno pet puta sam sve deinstalirao i ponovo instaliral i ništa u ovom powercinema kad kliknem na tv ili FM radio, samo se zavrti žuti krugić i to je to. u dvb vieweru je uopće nemrem nać na listi jedino kaj dela je daljinac, on uredno pali i gasi powercinema imal ko kakvu ideju ili sutra do ve-mila? |
Jednom sam nesto prckao sa novim driverima i nakon toga nije nista radilo. Brisanje drivera, stavljanje originalnih nazad, pa reinstalacija PowerCineme, nove verzije itd... dva dana sam izgubio.
Onda sam instalirao DVB viewer, progDVB i jos neke programe za gledanje koji nisu radili kako treba, ali od onda radi opet Powercinema, dalje nisam dirao nista... mislim da je nesto u windowsima oko codeca za DVB... |
Ja je reinstalirao milijun puta, stavljao na više kompova, lap i sve radilo OK, pogotovo s dvb -om. Tamo pod hardver - izabrao si bda device?
|
sumnjam da je nešto oko codeca jer mi ne radi ništa, ni dvb, ni analog ni FM, ništa, (ni noge, ni krilca)
a tamo pod hardvare nisam ni vidio di sam mogao izabrat bda device (jel to misliš u dvb vieweru? - tamo sam izabrao nešto og Gigabyte terrestrial, al mi je poslije ponudio samo satelite, tri komada) P.S. instalirao sam sve sa Gigabyteovog cd-a u device manageru kod USB-a mi se pojavljuje kartica i štima. Isto tako i u add/del hardware. |
evo ja danas pokusavam instalirat i trazi me neki cd-key,utipkam onaj sa cd-a i nejde,pomagajte,kaj da utipkam??
|
utipkam onaj sa cd-a i veli da nije dobar,,pliz pmagajte ko zna,kartica je ova iz naslova..
|
Jos jedan Gigabyte U8000 problem
Nakon reinstalla sistema nikak vise nemogu natjerat karticu da radi
Pri pokusaju gledanja TVa samo cujem zvuk no od slike nista Svi potrebni codeci(MCE i Klite Pack) su instalirani a govorimo o analog signalu Neznam kaj da vam jos kazem Hvala na pomoci:) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Imas pravo, deinstaliro sam drivere i slika se cudom pojavila, samo ponovnom instalacijom bilo koje verzije (8.4/5/6) slike vise nema:stoopid:
|
E jbga, bar znaš u kom smjeru tražiti riješenje :D
|
A lol, vec sad polako gubim zivce:)
Tnx puno, ko sto kazes bar znam smjer |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |