![]() |
Konfa kao iz pchcip
slozio sam neku konfu koju namjeravam kupit prema pcchip preporuci pa me zanima sta pcexpert mudraci misle... ima li prijedloga ili pokuda?
hvala pozdrav Citiraj:
|
Odmah upada par stvari u oči!
Kučište, hladnjak, pa čak i memorija, da ne govorim NAPAJANJE. Imaš brdo ovakvih tema na forumu. |
Citiraj:
nemam namjeru radit oc osim dizanja BE proc na 3.0 a znao sam da cete prigovoriti za napajanje ali za bolje trenutno nemam para. za neko vrijeme cu piknut jos jednu 3870 i onda dodat jace napajanje. :respekt: |
napoako :D razmišljaš. radije uzmi manje memorije (2 gige su sasvim dovoljne) i bolje napajanje.
kućišta imaš bolja za manje novaca, bez napajanja (sharkoon npr.). kasnije na dobro napajanje i kućište nadograđuješ računalo... hladnjak freezer 64 pro je neusporedivo bolji, a upola jeftiniji. |
pozdrav
Budi sretan ako uopče uspiješ upaliti komp, a ako ti i uspije glede clocka zaboravi jer je napajanje preslabo. http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=21552 uzmi ovo napajanje gledaj da oznaka bude PNF i miran si.Napajanje je osnova sustava i ako ti rikne povuči če i nešto sa sobom(ako želiš reskirati onda dobro). Imaš i jeftinijih Ati 3870 grafi cca 1300KN pa ti ostane za predloženo.
|
ako je ovo pcchip složio onda stvarno svaka čast... pa da pobereš one mrvice na lageru kaj stoje već pol godine ne bi tak gadan komp složio ffs.
|
Uh, to napajanje nemoj ni pod razno. Mislim stvarno, ako su ovo složili čipovci - koji im je racku...
|
Citiraj:
oni su stavili: sharkoon silent storm 500w twintech 8800 gt oc WD caviar coolermaster rc-690 kuciste super talent2x2 gb t800 :lol2: |
Citiraj:
znači 7000 kn s monitorom... monitor LG226wtq 2000 proc e8200 1200 HD 3870 512MB DDR3 1200 2gb kingmax 300 p35-ds3r 700 cooler master + 460w 800 samsung 500gb 700 dvd samsung 200 cca 7100kn |
dobro pa ti imaš totalno drugu konfu od pcchipove ffs.
|
malo? Pa pola (onih bitnih) stvari je drugačije do đavola :D
|
Citiraj:
i 3870 po izboru.... dakle. zezno sam kuciste i napajanje. ne bi indel nego 790fx i 5000+BE obavezno :fiju: |
Citiraj:
Dobro si nas "dignuo". Eto koliko se prate renomirani časopisi od strane forumske elite :nono: :D |
1. Bjezi od BluOrbFX, ja ga imam, pa ti lijepo savjetujem :D Cooler je jedino ako hoces nesto fancy, i za preseravanje, uglavnom, sve osim coolera.
2. Napajanje, ako imas para, onda ovo , ili nesto iz tog ranga |
znaci ovo bi bilo ok?
osim kucista kojeg u vemilu bas i nema zanimljivog nazalost.... :hitthewal: |
Citiraj:
Ili budeš počel pisati postove kak spada (bez kopiranja web košarica) ili se tema zaključava pošto tebe pravila baš i ne zanimaju. |
to kuciste izgleda super na slici ali je uzivo katastrofa. cijena je kao da nesto vrijedi a od vizualnog dojma do kvalitete izrade i materijala.....ocaj.
neki dan sam bas isao s braticem da ga kupi, njemu se svidilo po slikama s neta. na kraju kad smo ga vidjeli (prvo nismo ni skuzili da ga imaju izlozenog, toliko je uzivo drugacije :D) je odustao iste sekunde i kupio Chieftec LCX-01B-B-S koji je bas bio prosli tjedan na akciji za nekih 420kn, dakle 40ak kn skuplji. |
pa kopirao sam i uredio i maknuo linkove i kod mene je izgledalo normalno.
ne znam kaj pricas? ? |
Citiraj:
http://www.max-save.org/images/941127Layout.jpg ...i makar to tebi izgleda vredu, slomil si layout. Ako ti se već ne da pisati, napravi srceenshot od 50KB i onda to postaj. Nikakvo kopiranje web-košarica.:kafa: |
sry. ne bude se ponovilo.
hvala na pomoci :goodnite: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |