![]() |
GF FX5900 XT GS by gainward
imam 1500 kn i ne mogu skupit ni kune više.DA LI SE ISPLATI UZET OVU KARTICU?? VIDIO SAM U ČLANKU AN PCX DA JE ODLIČAN OVERCLOCKER,PA ME ZANIMA HOĆU LI SA CLOCKNUTOM KARTICOM MOĆ IGRAT NOVE(ZAHTJEVNE)NASLOVE???je li ta kartica dx9?koji su vertex i pixel shaderi?koji je takt gpu i ram-a?
ps:samo mi nemojte govorit da skupim još xxx kn za 9800pro,jer nema teorije. karticu sam mislio kupit u links-u,,ali pošto živim u Pločama,ne znam jel links-ovci imaju dostavu? tnx:beer: |
...
mislim da se isplati jer tu grafu mozes Oc-at do boli
btw. na Ati forumu ti je neka svada u kojo se spominje i doticna grafa... |
Links ti ima dostavu, mislim daje 50 kn.
Jasno da ćeš moć igrat sve nove naslove. |
Citiraj:
|
Preporuka za grafičku. :beer:
|
Isplati! Kupuj!
|
najbolja grafa za te pare kupuj:beer:
usput mislim da taktovi rade na 400/700 a ide ti 500/900 možda i više. |
Golden Sample radi na 400/780.
Kupuj i ne gledaj dalje. :beer: |
ZNAČI,DOSTAVA JE BESPLATNA.SUPER!
kojim programom da je dignem i oću li radit stabilno na 500/900? |
Možeš ju dizat u driverima, s Riva Tunerom ili s powerstripom.
Hoće li radit na 500/900 to ovisi o tvom primjerku. |
Citiraj:
Za one koji misle da je to samo za ATI, griješite. |
ipak je ti GS radit će to na 900 bez brige možda i više..
|
Citiraj:
|
Hmmm, možda čak i da. Nisam siguran. Piše na Gainwardovim stranicama.
|
Kolika je razlika između nje i 9800pro Radeona.
|
A možda je netko uopće ima , koji ram koristi?
|
Citiraj:
|
u principu kad je klokana su tu negdje...:clap: što je pohvalno...al opet u nekim testovima je naravno sporija jer ipak nije ista klasa grafulje...
svejedno,nemreš fulat s njom...kako bi ljudi rekli "GF4 nove generacije":beer: |
Citiraj:
|
Ma nije mi do nikakvog prepucavanja nego moj connect 3d radeon 9800 pro je već 2 tjedna na zamjeni pa mi se čini da bi se uskoro mogao naći pred zidom jer izgleda da 9800 pro polako nestaju pa kad mi ponude zamjenu zanima me prilično slična zamjena.:fuming: :fuming: :fuming:
|
Nisam mislio na tebe kad sam rakeo na prepucavanje nago naneke druge članove jer smo se već jednom zakačili oko tog.
Ak imaju još 9800PRO uzmi nju, a ak nemaju Gainwardova 5900XT GS ti je odličan izbor. :beer: |
Ma čini mi se da 9800 pro nema ni u HG-u ni u Ve-milu pa zato mislim da ću u ponedjeljak morati uzeti neku zamjenu , tj nešto približno.Meni se isto čini gainward
5900xt GS najpribližnija ali ipak je razlika cca 300-400 kn-a.:grrr: :grrr: |
Citiraj:
sam ja to krivo shvatil/pročital il si reko da je GF4 bolja od FXice 5900 xt?? brijem da nije!FXica je jača.... |
Ma gf4 4200-4600 je ok za starije igre ali
fx5900 xt je po benchmarku u 3D2003 4 puta jači. |
Ma samo sam se šalio s tom usporedbom.
@ mrki - negdje tri put. :beer: @ BSA - mogel bi se otrijeznit. :D Za ovh 300-400 kuna bi ti trebali još nekaj dat u zamjenu. |
Ak mijenjaš za 5900XT, traži da ti nadoplate kolko si ti platio 9800Pro minus 5900XT kolko košta sada.
|
A jel je tko ima !?
|
E izgleda da je nitko nema!
|
Ima netko na forumu 5900XT i svi kažu da je odlična.
|
E pa nek se javi onda.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |