![]() |
Crocop
Zar ja moram otvoriti thread? Upravo počinje prijenos... Mirko drži se!
|
:wtf2: Kazu da je borba bila vec prije 2 sata ali nitko nije prenosio. :stoopid: Ajde sredili su mu nos, valjda ce lakse disat.
|
ajde javljaj te, na faking poslu sam
|
Na novoj sad počinje.
|
ajd javljajte ljudi, na poslu sam poludit cu, nemam tv....!!!
|
Gotovo, Mirko pobijedio. Srećom nije imao dostojnog protivnika.
|
rastepo ga je za 20tak sekundi...
|
wah....
kaj reć... |
koliko su platili japancu da se bori???
|
|
Suparnik je bio prava koma :D; tj. za Mirka je to bilo ko neka vrsta zagrijavanja.
Naravno stari je doma ludovao po stanu pred Tv-om :D Mirko legendo ! :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
remy je ipak imao nekog utjecaja....dobar rad koljenima!
ako tako bude moze bit samo bolje |
uf vrhunski odradena borba...stvarno dobro :)
taman sam ja htio otvoriti topic :p sve u svemu bravo Mirko :) |
Dobro odrađena borba za Mirka, konačno se sredio, prebildan je, branio je sve pokušaje ovoga Mizuna i razorio ga na jednostavan način. Ovo bi mogao biti njegov veliki comeback.
|
nije prebildan..takav je bio kada je osvojio GP :) znači..velik :D
|
nisam stigo prije gledat,pa sam sad pogledo na jutubu
imo lagan protivnik,no dobro za copovo zagrijavanje :) |
takvi protivnici njemu i leze...a o borbama sa malo jačim borcima...hmm...ne znam baš...jer svaki put se vraća na početak..
|
Nije se ni uznojia, riješia ga je odma samo mu sad triba borba odma za misec dana a ne tek u lipnju da se vrati pravoj formi
|
Citiraj:
|
ma daj onog mizuna bi i ja nokautirao,fizička konstitucija mu je za babysitere
inače ovo za mene nema veze s mirkovim "povratkom" "formi" jer se s ovakvima borio na početku karijere! |
pa nije on birao s kim ce se boriti..vidis da su svi odustali :)
hebi ga..bude dosao neki bolji meč :) |
Citiraj:
Mirko ovakvom borbom neće daleko... |
povratak uvijek ide preko ovakvih boraca!!
|
Nije uopce bilo vrijedno dizanja iz kreveta .... ono odo do frizidera po pivu i jos nisam niti sjeo pravo kad ono gotovo :( .
|
Kakav povratak?On ima 32-33 godine i to što je on nama pokazao od prave borbe je davnih dana iza nas.Jedini povratak za njega je onaj normalnom,nesportskom životu :D
Čim je počelo šalabazanje po saboru,nema tu više lijepoga života. On se samo treba povuć dok je vrijeme i dok se nije počeo brukat. |
Da i kakve veze ima kaj ima 32-33g?
Koliko ima prvak UFCa? Da da to je onaj deda koji je pomeo oktogon s Gonzagom :) Povratak u misli da rabije par likova u dream organizaciju..ode nazad u UFC slomi vrat gonzagi, kongu isčupa jaja i strga rebra...razbije randya i postane prvak I onda neformalna broba za najboljeg borca na svijetu.. Mirko VS Fedor :) eto to je povratak ;) Može i na kraju spektakl...mirko&fedor protiv 30 malih kineza, koreanaca i japanaca :D edit: evo mali highlight od prvaka UFCa http://www.youtube.com/watch?v=mBXjvfRal5U |
dečko se ipak razjačao ima ipak malo veća pleća i veće miške na rukama
|
Primjeti se da se razjačao al nema eksplozivnosti, ili nije potrebno. Trebao bi se boriti protv adekvatnbijeg borca
Citiraj:
|
to bi fakat bio spektakl :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |