![]() |
Italic slova u Windowsima
Pozdrav. Odjednom su mi se pojavila Italic slova u npr. Winamp playlisti, web-u, na driverima od zvucne i poprilicno je iritantno :p neznam kako se to promjenilo odjednom,vjerojatno je nekakva glupost al neznam kako da vratim da mi budu ravna slova.
|
Desni klik na Desktop > Properties > kartica Appearance > pod Windows and buttons stavi na Windows Classic style pa vrati na Windows XP style > OK
|
|
Hm a da provas u control panel>fonts>desni klik na font>properties>odaberes change i tu provas odabrat za koji program ce biti koji font..
|
Evo i meni se danas to desilo, za poludit!! Nikak da složim, sve sam pokušo, komp me poćeo gadno živcirat!!
|
A meni se sad maklo i normalno je....Da nije to neki virus?
|
meni se dogodila ista stvar, ali traje već par tjedana! prije formata volio bi pokušati to nekako maknuti....i web i word i većina aplikacija, svuda italic - kosa slova
jel netko shvatio u čemu je problem edit: ne mogu vjerovat, promijenio sam par puta win theme i boju, i slova su normalna?? prvi puta nakon dugo vremena... u čemu je caka:D ako je virus, onda je jako čudan |
Decki, arial vam je koruptiran. To se i meni događalo. Skinite ovo i zamijenite ga u Control panelu --> fonts
http://rapidshare.com/files/112829607/arial.zip.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |