![]() |
Web hosting .hr domene pitanjce....
Pozdrav!!
Planiram napravit jednu web stranicu i trebam kupit web domenu i htio bi sa .hr na kraju. Problem je taj kaj sam cuo da .hr domenu mogu kupit samo pravne osobe ili vlasinici poduzeca i obrta. Kaj ja nigdje nemogu kupit domenu sa .hr a da je kupim kao fizicka osoba???? |
|
Citiraj:
a ovih 150kn godišnje? koliko kužim nije hosting, nego samo cijena domene http://www.dns.hr/documents/pdf/odluka-HRT-naknade.pdf mi za firmu imamo .com domenu, uskoro bi trebali ukljuciti i .hr domenu, pa cu znati zasigurno jel free ili ne. |
.hr domena je 100% besplatana
.com.hr domena je oko 150kn godisnje. .hr moze imati bilo koja fizicka ili pravna osoba u HR. I ovaj topic je na pogresnom mjestu. |
da, ali .hr za fizicku osobu moze biti samo ime i prezime... a za pravnu naziv firme
|
fizicka osoba ne moze imati ime-prezime.hr, nego ime-prezime.iz.hr ili ime-prezime.from.hr (mislim da moze proci i samo prezime)
|
razmišljao sam da si uzmem hrtld. ali odustao. šta će mi? think about it... ne bih se ni začudio da neki američanski ISP u nastojanju da ubije spam, blokira i .hr domenu. jel mi toga treeba u životu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:36. |