PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   HAJDUK prvak (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10133)

Freek 08.05.2004. 19:01

HAJDUK prvak

čini mi se dečki da je ovo puno realnija silucija nego ona dinamo prvi poslije ovog kola.:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Stalker 08.05.2004. 20:10

Bumo videli poslije srijede.Pa znalo se je da će Kate pustiti Hajduku u splitu .:D Šteta što Goce nije opet piknuo pred kraj gajbu.Mislim da će na kantridi biti horor:rambo: PS. FREEK za koga ti drukaš ?? Za sjever ili jug:confused:

maky-st 08.05.2004. 20:13

a ne neće,,,,,HAJDUK PRVAK ovaj topic je puno trealniji od onoga dinamo pravak ;)

Ka ono sada je nama Kataliić pustija:clap: , a mene ćudi šta mamić nije platija malo više za pobjedu:D :beer:

Stalker 08.05.2004. 20:16

Ma momci sa juga, kao Štimac je beba...:D :D :D

maky-st 08.05.2004. 20:39

pa da ti iskreno kažen štimac je beba prema mamiću (štimac gleda ssebe, a mamić klub):beer:

Freek 08.05.2004. 20:42

istina,istina, a šta vi svi pljujete po Štimcu koda je ukrao sve što ima, pa zaradio je to igrajuči uložio u park disko klubova kladionica i to je to pa šta je tu nelegalno .

maky-st 08.05.2004. 20:44

ajde freek reci šta j mamić napravija pametnoga

Freek 08.05.2004. 20:47

ma daj si vidio onu šoru u zagrebačkoj skupštini kad su mu odbili dat dozvolu za gradnju zgrada napao je tamo nekog lika i izbila šora, nakon toga mijenili tog u skupštini i vidi čuda mamić dobio dozvolu.:rambo: :rambo: :rambo:

maky-st 08.05.2004. 22:53

ma to su ti sami mađionićari:beer:

Tooma 08.05.2004. 23:23

ali mamica svi vole
ili je baren on to reka

maky-st 08.05.2004. 23:41

Citiraj:

Originally posted by Tooma
ali mamica svi vole
ili je baren on to reka

još se nezna:beer:

marac 09.05.2004. 01:35

Citiraj:

Originally posted by maky-st
pa da ti iskreno kažen štimac je beba prema mamiću (štimac gleda ssebe, a mamić klub):beer:
Pametan si ti sinko u pizdu materinu :rolleyes:

marac 09.05.2004. 01:37

Citiraj:

Originally posted by Freek
ma daj si vidio onu šoru u zagrebačkoj skupštini kad su mu odbili dat dozvolu za gradnju zgrada napao je tamo nekog lika i izbila šora, nakon toga mijenili tog u skupštini i vidi čuda mamić dobio dozvolu.:rambo: :rambo: :rambo:
A ti si bio tamo i vidio šoru? :rolleyes: Šta je čudno u tome da se dozvole kupuju prek veze?, tako radi cijela Hrvatska pa ni Maminjo nije iznimka.

marac 09.05.2004. 01:43

Citiraj:

Originally posted by maky-st
Ka ono sada je nama Kataliić pustija:clap: , a mene ćudi šta mamić nije platija malo više za pobjedu:D :beer:
Očeš reći da Rijeka nije pustila utakmicu???? Pustila ju je ali prvenstveno zbog toga što je njima poraz pasao radi plasmana u Kup Uefa, kad vidim ona dva pacerska gola koja su Hajdukovci zabili a da riječani nisu ni htjeli zagrist na tu loptu onda je sve jasno mada nemam ništa protiv toga. A dinamo je jebiga igrao remi a da je bio bolji, bio je. Zadar je igrao najbolje sto moze i isplatilo mu se.

BTW:
Što napravi Hajdukovac kad osvoji prvenstvo?

Ugasi PlayStation.

:D

Freek 09.05.2004. 07:26

Citiraj:

Originally posted by marac
BTW:
Što napravi Hajdukovac kad osvoji prvenstvo?
Ugasi PlayStation.

jako smiješno sami što će to bit slučaj s vama ove godine, he,he:D :D :D :D

Freek 09.05.2004. 07:30

Citiraj:

Originally posted by marac
Zadar je igrao najbolje sto moze i isplatilo mu se.

Zadar je promašio pacerske golove, nemoj ti meni kakve je Rijeka primila golove pogledaj kakav je Dinamo dao gol čista sreća ništa drugo, a zadar j emogao riješit utakmicu u svoju korist već odavno da nisu promašivali zicere zato namoj ti pričat kako Rijeka pušta tekme i priče za malu djecu, ako vam to ta slamćica spasa da se Hajduku puštaju utakmice nek vam bude svrejedno Dinamo neće bit prvi , ni iduće godine, ni one iza te , ni one iza te..........:D :D :D :D :D

Tooma 09.05.2004. 10:22

a ocemo li upoce pocet pricat o sudcima
tri dinamove utakmice (hajduk, varteks (kup) i zadar) a suci grijese samo u njihovu korist, ka ono slucajno
niti jedna greska u ove tri utakmice nije napravljena na dinamovu stetu a ja cu nabrojit barem 5 gresaka u korist dinama

Paske 09.05.2004. 20:07

Znate vi kaj prvo napravi Hajdukovac kada Hajduk postane prvak - iskljujči Playstation :D :beer:

Freek 10.05.2004. 11:31

Citiraj:

Originally posted by Paske
Znate vi kaj prvo napravi Hajdukovac kada Hajduk postane prvak - iskljujči Playstation :D :beer:
opet to joj kako ćete vi lijepo gasit svoje plejke ove sezone. Šta je uopće moguće osvojit prvenstvo s Dinamom na plejki??????????

Garfield 10.05.2004. 12:26

Ma sve je to namjesteno, pogledajte malo prijasnje utakmice jednih i drugih, to je ili namjesteno ili su Hajduk - DInamo jedina dva dobra kluba.

maky-st 10.05.2004. 13:51

ova sezona je namištena za nas:D

vga killer 10.05.2004. 14:59

Citiraj:

Originally posted by Tooma
a ocemo li upoce pocet pricat o sudcima
tri dinamove utakmice (hajduk, varteks (kup) i zadar) a suci grijese samo u njihovu korist, ka ono slucajno
niti jedna greska u ove tri utakmice nije napravljena na dinamovu stetu a ja cu nabrojit barem 5 gresaka u korist dinama

Ma daj. Npr. na Dinamo-Ajduk je ovaj sudil penal i za jedna i za druge iako nije niti jednog bilo. Kompenzacija.

Što napravi Vulić kad s Ajdukom osvoji prvenstvo?

Ugasi Champion Manager!!!! :D

Jelc 10.05.2004. 15:04

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Što napravi Vulić kad s Ajdukom osvoji prvenstvo? :D
Ma daj...Vulića su otpizdili, Nadoveza je "za silu", a kak su se samo Kataliniću uvlačili u bulju prije tekme-bilo je ružno i za vidjet i za čut:D :D :D

maky-st 10.05.2004. 16:25

jeje aaaaaa:grrr: :beer:

Freek 10.05.2004. 20:55

dečki moji samo vi pričajte gluposti i gledajte svoga Dinama kako Zadra ne može pobijedit , a vi sa šalama dajte i hjoš malo jeste jadni pa vi neznate ni vrijeme ni mjesto za to , šaljete šale na račun Hajduka i Vulića sad kad je Hajduk prvi ma daj pa gdje vam je pamet aj da ste to pisali kad je Dinamo bio prvi što je bilo davvvvnnnnooooooo......samo vi dajte još toga da vam i m imamo šta slat za tjedan i po kad HAJDUK osvoji naslov a Dinamo i Mamić plaču tamo "kako mu 10 000 eura nije bilo dovoljno za penal šmrc...."

Freek 10.05.2004. 20:58

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ma daj...Vulića su otpizdili, Nadoveza je "za silu", a kak su se samo Kataliniću uvlačili u bulju prije tekme-bilo je ružno i za vidjet i za čut:D :D :D
daj molim te sad pak Mamić kad vidi da Dinamo neće osvojit naslov(da je pametan znao bi to odmah prije nego što je sezona počela) govori da bih on Ćiru natrag nakon što ga je stjerao pa Dinamo mijenja trenere svake godine drugi sad neznam zašto su mijenjali Vulića al eto moga je bit 3-4 godine trener da se nakon pobjedničke sezone 00-01 nije sam povukao:D

Jelc 10.05.2004. 21:22

Mamić je rekao da je Ćiro uvijek dobrodošao u Dinamo, samo ne za trenera.

giga 10.05.2004. 21:52

Decki ova nasa sva naklapanju su PROMUCKAJ I PROLI ! !
Pa zar je rijeka trebala pobijediti Hajduka pa da ne ode u kup UEFA (iako bi ga tesko pobjedila ali bilo je prilika) pa naravno da ce im pustiti. Pa da te netko pita da li bis radije izgubio i isao u kup UEFA ili bi radije pobjedio i gledao kup UEFA na Tv-u... mislim da je u redu sta Rijeka nije pobjedila!!!!

maky-st 11.05.2004. 13:40

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Mamić je rekao da je Ćiro uvijek dobrodošao u Dinamo, samo ne za trenera.
a je si li vidija šta je reka da želi biti trenera ajduka i osvojiti nešto s njime

maky-st 11.05.2004. 13:43

Citiraj:

Originally posted by giga
Decki ova nasa sva naklapanju su PROMUCKAJ I PROLI ! !
Pa zar je rijeka trebala pobijediti Hajduka pa da ne ode u kup UEFA (iako bi ga tesko pobjedila ali bilo je prilika) pa naravno da ce im pustiti. Pa da te netko pita da li bis radije izgubio i isao u kup UEFA ili bi radije pobjedio i gledao kup UEFA na Tv-u... mislim da je u redu sta Rijeka nije pobjedila!!!!

to je skrozu u redu , ali još bolje je šta je zadar odira sa dinamon 1:1,,,,,,,,to smo se mi njabolje izvukli !!!!!sada rijeka ima smo dobiti dinama i riješila je sve probleme ali ne samo sebi nego i nama:D :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33.