![]() |
Koliko vremena provodite na PCE forumu?
Eto, pitanje iz naslova?
Ja osobno, recimo kad mi je normalan radni dan na poslu provedem jedno 6 sati, i doma u prosjeku bar jos 3..Dobro wikendima i kad san negdje na terenu manje, ali prosjecno vise od 7 sati dnevno..kao da sam ovisan.. |
Pa ovisno o obavezama i isto tako, danima. Najmanje 1h dnevno, za čitanje i postanje, vikendom znam odgulit i više od 5h :)
|
cca 3 sata na dan(nekad i vise),a vikendom se ta brojka udvostruci :D
|
previše
|
Nekad i po 2-3 dana zaredom niti ne otvorim (kad su guzve na poslu i rokovi stiscu), a nekad pustam korijenje po cijeli dan :D U prosjeku ajmo rec 1-2h dnevno :)
|
Citiraj:
|
nekad puno vise, i po 2-3 sata ili i vise, sada evo kako se vidi, stignem ovako "proc okom" cisto da vidim sta je novo, u zadnje me vrime nije i po 10 dana znalo bit, puno obaveza cini svoje, i mogu rec da mi je drago zbog toga:):D
|
mislim da bi horza mogao izvući koliko je svatko od nas online :p hihihi (jesam te uvalio :D )
a ono...manje više cca 4h dnevno...recimo..a vikendom znam i cijele dane zujati :) u ostalom..pola 5 ujutro je...daj idem spat..radim ujutro :chears: |
Sat dva..ovisno o temama..
|
uf,ja sam gotovo cijeli dan,osim kad sam u skoli,ali na racunalstvu se snadem=),kad sam s curom onda isto nis,i kad igram cod,ali 10 sati garant=)
|
2-3 sata dnevno. Samo čitam, a rijetko kad postam.
|
Puno. Mislim da se to i vidi po broju mojih postova :D
|
Izlizao mi se gumb nove poruke........
:D |
3-4 h dnevno
Edit opet po treci put kriva tema..... Tor vrati mi brisanje posta. :D |
Također previše :nono: :D
|
uh,zavisi od skole.al kuzim najjjmanje 2-3h.
|
Ne baš previše, mislim otvoren je forum gotovo stalno dok sam doma, pa povremeno refresham da vidim ima kaj novo u meni zanimljivim temama, dakle recimo 30 min dnevno potrošim na čitanje i pisanje
|
RSS + Mail(znam sve nove teme koje su otvorene i sve stare u koje sam postao kad su updejtane) i opet mi je forum 1-2 h otvoren svaki dan
|
4h i 43min dnevno :D
|
Ja bar uru ujutro prije posla, dvi ure na poslu, te dvi ure minimalno doma uvečer.
Uglavnom, žena mi kaže da sam idiot koji nezna ništa nego biti na kompu:D |
111 Bris
|
Bris
|
Kako kada, znam se ulogirati na poslu pa zavrsim u Puli ili Rijeci i vratim se nakon par sati.
Doma, nekad je ujutro bilo kava i novine, sada kava i lap :D Prva stvar koju otvaram je PCe i ostali forumi Mislim da je moj dnevni prosjek 3-4 sata Pitanje : jesmo li svi mi pomalo postali ovisnici ? :D |
ja bi molio ove tyv glavne na forumu ako bi mogli iscupati nekako vrijeme provedeno na forumu!!!HVALA!
EDIT> ovo mi je 600-post juhu:chears::Machineg: |
provedem koliko hoću... sigurno manje nego gledajući pr0n, to i je primarna funkcija kompa, ne? :)
|
Citiraj:
svakako se slažem, no meni uglavnom simultano otvoren PCE i Adult content, Big blagoslovio velku rezu monitora i Tabove :) |
Citiraj:
Citiraj:
primarna funkcija pcija je posao a tek onda zabava...to mu je i bila prvotna namjena :p |
Kad b ja krenuo zbrajat od kad sam regan mislim da bi me lagano herc odvalio :D
|
Dosta provodim.
Buduci da sam Modernator i da mi je to jedini full time job provodim minimalno 8 sati dnevno na forumu. Da provodim manje Tor bi mi srezao placu sa 12k kn na 10k kn. |
ja otprilike provedem oko 1h nekad malo i vise...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:24. |