![]() |
Shrani.si - Slovenčina only?
Iako sam registriran već neko vrijeme, danas me neugodno iznenadi slijedeća poruka:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...lipboard01.png ZERP, Janša, štogod? :wtf2: |
zablurirao si svoj IP koji je totalno nebitan, a ostao ti username iz kojeg se vidi tvoje prezime gore desno :hitthewal:
a što se tiče shrani-ja... nažalost, nema takvog smileya ovdje s kojim bih iskazao svoje mišljenje... :fiju: |
Baš maloprije idem bacit neku sliku i ovo me dočeka:banned:
Jadno :puke: |
Sramota, treba ih
http://philip9876.files.wordpress.co...-explosion.jpg:lol2: Citiraj:
|
pa nije to jedina takva stranica..
|
Preko amisa fino radi :D
|
Nemaju mjesta u drzavi za prosiriti servere kako bi izdrzali hrvatsku navalu slika :D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sto je tu lose? Zasto bi hostao netko za cjeli svijet fotke? Njihov izbor :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nista, poslao mail adminu, da ako treba storidza za Sloveniju, da cu pobrisat par Diviksa kod sebe i malo pomoc u hostingu :D:D
|
Citiraj:
Bas me zanima kakve bi bile reakcije da recimo google odluci sutra gmail ograniciti samo za usere iz US...:fiju: |
'
Sreca da SysOpFant Shrani ne puši dnevno TV ispiranje mozga dalekovidnice kao neki forumaši od strane naše. Shranku fino napisete mail i tražite da omoguci vasoj IP-ici pristup. Ljudi koji su imali problema i trazili putem takvog zahtjeva molbe - shrani uvazava i nema problema. Uostalom to sve jasno pise na njihovima stranicama. Znaci svaki PCE-as koji je dovoljno pametan da cijeni Shranka, koji je po meni najbolji host kojeg sam vidio... moze ujedno biti i SLO gradjanin koji je na radu/putu/preljubu u Hrvaškoj/Bačka Palanka ili Tibetu. Samo napise molbu adminu da niste "doma" i da vam omoguci pristup : 1) Jer niste doma 2) Ljubite Bernardu Marovt 3) Samo sto niste uzeli SLO drzavljanstvo Salu na stranu, kad god Shrani napravi update, svaki put jos bolje izgledaju i jos vise mogucnosti. Nemam nijednu prituzbu na ovaj host. Samo da zive i dalje. Metoda molbe provjereno funkcionira. |
Citiraj:
|
sto se sranjija tice nisam nikad bio ljubitelj preferiram max-save
ali sto se velicine slovenije tice frendica i djevojka su neki dan putovale prema njemackoj i zakljucile su da je slovenija velika tocno toliko da stignes pojest vrecicu smokija..... pozz. |
Ajde dosta zezancije na racun slovenije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:03. |