![]() |
(riješeno) Cudno paljenje
Imam CM 690 kuciste i kad palim komp, on se zalaufa i nakon par sekundi se zgasi i onda za sec-dvije se zalaufa i upali.
Da li je to nirmalno ili? Ne znam da li su bitni MBO i CPU za taj problem, uglavnom imam Abit IP35-E, sck. 775 i E4500 |
Ako je dalje sve OK, to je normalno za dosta novih ploča. Eventualno pogledaj što donosi novi BIOS i flashaj, ako ga nemaš...
|
To ti je normalna stvar kod abita, isto se javlja kod modela IP35E, IP35, IP35 PRO, znači dva puta se zalaufa, nemaš beda!:goood: Ako te to tako smeta napravi flash biosa!
|
Pojasnite plz Flah biosa. Instliram novi s neta ili?
Hvala |
Imaš na forumu, uglavnom vrlo škakljivo, bolje se nemoj upuštat u to! Neće se ništa dogodit zbog dual reboota!
|
@Tome isto je to i na mojoj ploci,i nemam problema nikakvih u radu itd..Za flash biosa pogledaj ova tri linka:
1.Kako napraviti flash BIOSa na matičnoj ploči 2.Najdublje tajne BIOS-a 3.FLASH BIOSA |
Hvala ljudi na informacijama.
S obzirom da je sve ok, necu flash-at jer nisam toliko iskusan s hardwerom, a i ne kupuje mi se nova MBO. No, uvijek volim saznati nove stvari (pogotovo u svijetu informatike) Olymp, puno hvala na likovima. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12. |