PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   HTC Tytn opčenito (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=101039)

Pantera-N 10.03.2008. 23:01

HTC Tytn opčenito

evo zanimam se za mob pa me zanima opčenito o njemu. Imao sam Vario tako da znam što je WM, međutim Vario me nervirao radi slabe baterije, jako nekvalitetnog zvučnika za razgovore, sporosti te svakodnevnog rušenja OS-a

Pa slobodno se raspišite o tytn, znači plusevi/minusi. Osobno najviše me zanima baterija, i kvaliteta zvučnika za razgovore, pa dosta bi mi pomogli da nešto napišete ukoliko imate tytn

mrga 18.04.2008. 20:46

Evo, baš ga danas uzeo u VIPu, 1500kn :care::care:

Znam da je tema stara, ali kaj sad. Prvi dojmovi odlični, doima se vrlo čvrsto, sam aparat a i tipkovnica. Softver radi brzo, samo nakon što sam promijenio regional settings u hrvatski i restartao dolje na dnu sa stylusom, neke opcije nisu ostale zapamćene, te je jedno par minuta sve bilo malo usporeno, ali se onda sve vratilo u normalu. Uglavnom, zasad savršeno radi :care: Zvuk kod razgovora je okej, mada sam u početku primjećivao malo jeke, ali prekratko ga imam da bih mogao točno reći je li dobar ili loš. Pozitivno sam iznenađen jačinom zvonjave moba, preporod nakon k750 kojem je slab zvučnik bio jedna od rijetkih mana.

svaka čast VIPu na ovakvoj cijeni :goood:

Baš sad pretražujem xda da nađem kako dumpati originalni rom, pa ću onda staviti novi i fiju.

Brown Acid 18.04.2008. 21:11

Neznam ima li WM5, ako ima, vidi dal ima upgrade na njihovim stranicam na WM6 jer su neki proizvođači nudili..

mrga 18.04.2008. 21:18

Um, nekak nisam skužio post :D

Uglavnom, malo mi je previše informacija za večeras, a ne bih htio neš shebat. Radi garancije bih htio dumpat original rom, a onda stavit neki drugi. Naravno, otvorio sam 653 taba s gajdovima i sad mi pun kuki svega :D

Probat ću sutra :D

Al mnogo sam zadovoljan, pogotovo za te pare :care:

mrga 19.04.2008. 19:01

Ljudstvo, koji rom mi preporučate? Još uvijek sam na originalnom, a bilo koji da gledam, uvijek netko ima nekih problema. Koji je najstabilniji? Koji uzeti? :zdero2:

EDIT: Da bih bekapirao stari ROM, moram promijeniti vrijednosti u registryu s RegeditSTG.exe, al on mi ne pokazuje ništa unutar HKLM O.o

Ima tko ideju?

Shamanix 25.04.2008. 19:31

Mrga, ja bi ti preporucio da stavis jedan od mojih ROMova, pa javi dojmove.. :goood:

mrga 28.04.2008. 14:47

Probat ću :care:

btw, na tvom topiku na xda, zadnji update-an rom je u linku u prvom postu, rajt? Ili moram čitati cijeli topik?
Jel s ovim UC compatible ROM-om sve radi automatski na sd, ili se moram sam zezati s nečim? Ovlš čitam topik o UC customiziranju i koliko sam shvatio moram staviti config fajl u root kartice i onda će se tijekom dizanja sustava instalirati i ti programi s kartice?

Općenita pitanja:

- kak si mogu složiti da kad X-am aplikaciju da se ona stvarno ugasi a ne samo minimizira?

- jel se to meni čini ili TyTn stvarno ima relativno loš zvuk? MP3ce sa zvučnika zvuče dosta lošije negoli npr. na K750.

Shamanix 28.04.2008. 19:19

Da, zadnji je u prvom postu.. Ja osobno ne koristim UC jel mi je bolje sve sam podesit poslije, al vise vremena ti oduzme.. Sve ti pise kako i sta u UC temi od Selutha..

U opcijama X-Buttona namjestis da ti automatski gasi program..

Sto se tice zvuka nemam pojma, nisam nikad imao SE, a tytn mi ima zadovoljavajuci zvuk, tak i tak ne slusam nista na externom zvucniku..

mrga 28.04.2008. 19:27

Ajd mi još samo objasni gdje da nađem taj X button?

I da, kak mogu bekapirat smsove a da mi nakon stavljanja novog roma sve poruke ostanu iste, adakle, da uredno stoji kad i od koga je stigla?

Hvala :care:

Shamanix 28.04.2008. 22:26

Imas u addons packagu u drugom postu na xda developers - HTC Task Manager, a za backup koristi PIM Backup, takodjer u addonsima u drugom postu :goood:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31.