![]() |
Mišljenje Konfe
Procesor Intel Core 2 Duo E8200 , 2.66GHz, socket 775, 6Mb cache
DVD upisivač Pioneer DVR-215BK, DVD±RW, 20x DVD±R ,12x DL Napajanje FORTRON 400W, PNF serija, PFC, Super Silent, 12cm vent SHARKOON Rebel9 Economy-Edition, midi tower, crno, bez napajanja Gigabyte EP35C-DS3R, s775, intel P35+ICH9R, FSB 1600O.C./1333/10 DDR2 2048Mb (2Gb) PC6400 SuperTalent Value, T800UB2GV, 800MHz Gainward Bliss 8800GT 512Mb GS Golden Sample, DDR3 TV out HDD Seagate 320GB, Serial ATA II, 7200 rpm, Barracuda 7200.10 to je to po meni...? Sve iz ADM-a hvala |
Ja bih išao na kvalitetnije napajanje, ploca je bugovita...pa uzmi neku verziju bez DDR3 meme, skupa grafa, bucan disk.
|
Zamijeni ploču da P35-DS3R koja radi sa DDR2 jer se P35C pokazala bugovita.
|
Ova plocami se cini ko narucena za tebe:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5434 |
|
bolja mi je elvisova ploča, ali ova bi ti bila najbolja....
|
Opet ti sa pricama iz slikovnica...
|
Citiraj:
Po cemu je bolja Elvisova, a po cemu je najbolja ta tvoja šugava L verzija?? danc00 i ti zbilja samo spamate naokolo. EDIT; JOš sam "Kaku" zaboravio :roller: |
Dao bi ja njima dvojici dvije stare P2 ploce(recimo PCChips i Lucky Star iz tog doba, a ni DFI nije bio za qurac onomad) pa nek macani nauce sto je OC i utvrde koja je bolja od dvije polusrot ploce. Prva muka bi im bila da nadju SDRAM koji radi na njima, hehe.
Dodatak iliti EDIT koji se ne moze upisati: Ovako samo drulaju i cuclaju palac kad vide neki review koji je vjerovatno placena reklama i jos to ljudima ovdje preporucuju. Onda kad ispadne zajeb kazu: "Jebiga, vidio sam na nekom forumu da je super ploca/grafa/sto-ja-znam-vec..." |
Po cem je losa L verzija dajte natuknite nekaj jer ju imam:nono:
Uglavnom ona asus P5K je vrlo dobra ploca za te novce mislim da bi bilo dobro da ides na tu plocu:) |
P35C bugovita? Nisam primjetio dosad, BIOS je stock, ploča je rockstable. Preporuka.
|
mozda memorija 2*1gb da bude dual chanel (sad ne znam koliko je utora za ddr2, a koliko za ddr3, pa ako ima malo za ddr2 onda bolje ipak 1 keks od 2 gb), disk i przilica mozda samsung ako hoces, svi zivi ih tu na forumu hvale, i ploča ako mislis kasnije nadogradjivat ona je ova sa ddr3 memorijom ok, ali ako ti ne treba mozd ni ne trebas uzimat al to je tvoj izbor, al po meni se mozd i isplati jer ako padne cijena ddr3 svi ce je uzimat,
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer::beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |