![]() |
FlyJumper
|
koja dobra stvarčica :D:D:D :lol2::lol2::lol2:
|
Citiraj:
|
Ja sam ih kontaktirao i rekli su mi da vrse isporuke za Hrvatsku i Srbije ali da su kolicini ograniceni jer je probni kontejner. Probacu da nadzem pare da uzmem jedan paaaaaar !! Stvarno su mnogo cool.
Gledao sam i neki videa na youtube, izvanredni su |
Jel netko zna koja je razlika između onog Powerizera i Fly Jumpera?
|
Citiraj:
|
Prvi i patentovan proizvod u Evropi je Powerskip. Cini 1300 Eur i vise informacija ima na powerskip.de
Covek koi ima patent ni je zainteresiran da zaradzuje iz proizvodstva nego od prodavanje patenta. Zato je i cena valjda 1300 Eur. Powerizer, FlyJUmper, i Pro-Jump su isti alternativni model koi se proizveduje u istoj fabrici. Powerizer je za u Americi, FlyJumper u Evropi i Pro-Jump u Engleska. To mi je rekao prodavac iz Futomart. Jako su dobri ja cekam odvor za isporuci i kupujem par :D |
razlika je u proizvođaču samo ^_-
|
|
Ovo je najaca stvar !!! Ja moram kupit jedan par... Naraci cu sutra :D
|
|
Uh, ja si to nikad nebum kupil, strgal bi se u roku sekundi kako sam spretan :)
Kako bi ludo bilo dok si pijan u subotu navečer s tim protutnjati gradom :D |
A onda bi meni na dežurstvu u kirurškoj ambulanti objašnajvao kao si se nasadio na prometni znak kao pješak... :D
|
prebolesno :D
ja se polomim i na obicnim nogama, a ne ovakvim :S |
Ljudi vjerujte ovo je prava stvar :respekt: Ja sam ih kupio iz futomart i mnogo sam zadovoljan.
Pravi hit ! |
Novi video iz RTL. |
Citiraj:
LOL :D Cini se kao predobra stvar, nebi to bilo loše imati, preletiš kilometar brže neg biciklom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:35. |