![]() |
ISPs za ADSL ili SDSL
ja trazim ISP za ADSL i SDSL ili cable modem ili svedno, glavno brzo.
Ja nemam pojma koje firme u hrvatskoj prodavaju te priklucke. Moze mi neko dati linkove? hvala i pozdrav, R2 |
padobranac?
jedini ti ht moze ponudit nesto od broadbend interneta a za kabal nek ti netko drugi kaze tocno. znam da ima xnet od dcm-a i to je to cini mi se |
Ovdje u Hrvatskoj ti je još uvijek (nažalost) monopolist i jedan jedini koji nudi ADSL HT (Hrvatski Telekom). Koji više ne uvodi jel nema dovoljno ljudi koji bi to napravili (!) :fuming: :fuming:
Bar su tako meni rekli. Pas mater :fuming: A kabelski internet nudi jedino DCM i to jedino Zagreb i Osijek i jako je slabo pokrio grad |
Ste vidli da bi DT kupio još 35% HT-a, valjda su vidli da im je ovdje kod nas jadnih Hrvata profit ogroman:rambo: :fuming: :smoke: :grrr: :argue:
A DCM je isto bezveze, stari je potpisao ugovor PRIJE LJETA i još nisu došli, kad sam ih zvao i pitaokad će više su rekli da samo što nisu:rambo: :fuming: :argue: |
hvala vam!
samo da jos jednom skratim, jeli sam sve razumijo (tesko mi je, sto ovdje samo moram njemacki razumit i pricat) HT je jedina firma, koja ima ADSL u cjeloj hrvatskoj. Cable-DSL samo ima od X-NET i to samo u Zagrebu i Osjeku? SDSL nema nikako? Imali prikljucke sa "leased lines", znaci sa "fix IP"? Eh nemojte, ovdje govorit protiv Deutsche Telekom, ja sam losi radnik kod njih :beer: :-) Jeli je HT monopol radi zakona, to znaci da druge firme nemozeju otrorit takve usluge, ili nemaju interesa? |
Zakonski "reguliran" monopol u interesu države što dobiva GOLEMU PINKU...žišku?
|
DCM se malo proširio. Pogledaj tu DCM. Imaš sve cijene, brzine neta i pokrivenost po gradovima.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
@rendula - ma to su zaboravili na taj zabačeni dio grada. :p |
Citiraj:
da to je tocno Citiraj:
sta je to :D nemamo ti mi ovo ali eto slovenci sad dobijaju Citiraj:
to ima ali je skupo za bogatog covjeka a ne prosjecnog smrtnika Citiraj:
|
Citiraj:
|
SDSL - Single Line/Symetric DSL
Nema toga kod nas... |
Btw, nije li Iskon trebao nešto ponuditi od 1.5.?
|
Naglasak na TREBAO
|
Ovi naši provajderi su isti ko i političari.
Sve obećaju, a na kraju niš. :grrr: |
nije istina nista - mi budemo sje**** :D
|
Citiraj:
|
Jeste čuli da je neki tip u Finskoj pokrio 2/3 države Wi-Fi mrežom sa besplatnim internetom? Hebeno
|
he he cyber.
kad ce to do nas ;) |
Nikad. :grrr:
Niš ,ajmo mi u Finsku. |
cim se mi to dogovorimo... :rolleyes:
|
iskon je trebao ponuditi 1.5. adsl ali ga je (naravno) ht zeznuo. ponudio mu je neku blesavu ponudu koju je naravno iskon odbio a ht dobio jos mjesec-dva-tri monopola
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59. |