PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Kakva reklama u potpisu??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100684)

Ivan Bajlo 07.03.2008. 14:22

Kakva reklama u potpisu???

Ovo već postaje bolesno, imam jedan te isti potpis na brdo foruma koji godinama nikome nije smetao, a u zadnjih par mjeseci se taj potpis počeo proglašavati reklamom??? Ko da prodajem viagru preko potpisa... :fuming:

Vjeko 07.03.2008. 14:26

a šta to reklamiraš?

Ivan Bajlo 07.03.2008. 14:33

Citiraj:

Autor Voki (Post 969586)
a šta to reklamiraš?

Pa to i mene zanima, moj standarni potpis koji copy/pasteam po svim forumima sadrži linkove na moje osobne stranice na kojima sam ili gotovo sve napravio ja ili uređujem sa frendom...

vojska.net - hobi portal
bajlo.net - nema ničega
ivanbajlo.com - moj osobni
svijetfotografije.com - portal udruge
digitalnafotografija.net - nema ničega

u biti jedino reklamiram svoj ego. :fiju:

Vjeko 07.03.2008. 14:39

Citiraj:

Autor Ivan Bajlo (Post 969595)
vojska.net - hobi portal
bajlo.net - nema ničega
ivanbajlo.com - moj osobni
svijetfotografije.com - portal udruge
digitalnafotografija.net - nema ničega

u biti jedino reklamiram svoj ego. :fiju:

pa možda to i je problem. to je reklama za 5 internet siteova (iako su tvoji ili besplatni itd...) ako pročitaš pravila vidjet ćeš pod broj 5. pod STROGO je zabranjeno, da je zabranjeno Direktno reklamiranje ili bilo koji drugi oblik marketinga bez prethodne dozvole PCE teama

valjda je takva politika ovog foruma i jednostavno se treba prilagodit :)

Vjeko 07.03.2008. 14:41

evo još: Reklamiranje firmi ili sličnih stvari u sigu nije dozvoljeno i svaki sig koji ne ulazi u ove gore navedene okvire biti će obrisan.

Ivan Bajlo 07.03.2008. 14:44

Zašto onda nije bilo nikakvih problema prije više od pola godine kad sam se uključio na forum???

Citiraj:

Autor Voki (Post 969605)
evo još: Reklamiranje firmi ili sličnih stvari u sigu nije dozvoljeno i svaki sig koji ne ulazi u ove gore navedene okvire biti će obrisan.

niti jedan link nije firma već osobne stranice i jedna neproftina udruga, za koju izvod iz banke može poslužiti kao dokaz da nema profita :D

Vjeko 07.03.2008. 14:49

Citiraj:

Autor Ivan Bajlo (Post 969607)
Zašto onda nije bilo nikakvih problema prije više od pola godine kad sam se uključio na forum???

paaaa, vrlo vjerojatno da nitko nije primjetio, s obzirom da ne postaš puno (vidim da imaš 15 postova). I mislim da su moderatori preokupirani sprječavanjem spama, flejmanja itd. da bi netko išao tražiti nepravilnosti u nečijim sigovima.
Naprijmjer moderator ^^SuperUnknown^^ je u vječnoj borbi protiv spama :)

nažalost, mislim da ćeš se morati prilagoditi takvim pravilima. Mnogi jesu i ne žale se (nhf)

Baja 001 07.03.2008. 14:51

Citiraj:

Autor Ivan Bajlo (Post 969607)

niti jedan link nije firma već osobne stranice i jedna neproftina udruga, za koju izvod iz banke može poslužiti kao dokaz da nema profita :D

Imao sam i ja male izlete iza one strane zakona, u početku kad sam došao na forum :D, dobio sam opomene. Valjda TOR i nadležni nisu makli jer su mislili da ćeš sam pročitat pravila i skužit, a ako budeš uporan mogao bi dobit :banana::banana: kao EuroVin Diesel :D

tor 07.03.2008. 16:18

Citiraj:

Autor Voki (Post 969605)

Eto, sve ti je jasno. A uostalom - ne trebaš otvarati novi thread da bi saznao tako nešto. Jednostavno me pitaš.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:48.