![]() |
Molim misljenje
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=5010079
Zanima me kakva je ovo ploca, i opcenito cijela konf.? |
ne valja ti to tako kupovat (gotove konfe), tu te oderu samo tak, da kupuješ posebno komponentu po komponentu, možeš proći puno jeftinije, a da ne govorimo i o kvaliteti koju kupiš sa gotovom konfom....:(
...radje napiši u koje svrhe ćeš koristiti komp, iz kojeg dučanaa, oćeš Oc-at i do kolko para, pa ti mi složimo nekaj.... ....za cijenu koju misliš platit ovo smeće od kompa si složiš 2 puta bolji komp.... |
Pa ako je početnik i ne zna si složiti komp, ne vidim što fali ovom HP-u. Bolje HP nego da se zaleti u neki komp koji je složen tek toliko. Ako te baš zanimaju gotove konfiguracije, mislim da sam u novom Bugu vidio baš to što ti treba. Imaš gotova računala od više naših firmi pa baci oko.
|
Ako sve komponente po vlastitoj želji (i našim savjetima) kupi u jednoj firmi, oni će mu besplatno složiti tu konfu tako da ne mora razbijati glavu sa time.
|
Evo ja bi ovo uzeo:
http://www.max-save.org/viewer.php?i...68bezimena.JPG Pa neka kolege izmjene ili nadodaju ako sam nesto izostavio... Mis i tipkovnica po izboru :D |
Ma tu konfu i monitor mi lik nudi u zamjenu za moj laptop...
Znam da nije dobro kupovati gotove konfiguracije ali ovo mi se cini kao dobra ponuda.. Samo sto bih ja zamjenio plocu i grafiku jer stvarno neznakm kakva je ovo ploca? |
Citiraj:
....i nebi bilo loše da veliš za kaj bi ti komp služio, pa da ti nekaj sastavimo....:) |
Care neam novac to je zamjena za laptop... , da imam pare lako bi si slozio konfiguraciju.
Lik mi nudi to i ovaj monitor: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1112177 za moj laptop nx 7300 Monitor ima garanciju 2godine a konfiguracija 3.... A ja bi onda promjenio maticnu i grafiku kasnije da se mogu igrati ko covjek. |
Odlican je monitor. Ti procijeni oces li mijenjat. Ja bi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne govorim o Peaku i low šrottu, govorim o PowerColoru, kao mojoj ili Safirki i to Pro verziji. Šije taj 8600 i 2600 uzduž i poprijeko, a za DX10 svejedno nije niti jedna kartica ispod 1k kn, a kamoli ove dvije so called dx10 ready slinavke :)
|
Citiraj:
|
Pa onda mozes cekati cijeli zivot novu generaciju komponenti :) Najbolje je ako nisi siguran uzeti masnu plocu i low procesor i mid graficku sa 2GB rama...i onda polako dizes kriterije i svercas na forumu i trznici :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gle rade bi uzeo slabiju grafu i bolju maticnu i proc pa grafu za mjesec dva na trznici iskopao bolju, jer ajde procevi i maticne koliko toliko drze cijenu a grafe ne... Uostalom ja sam samo htjeo pokazat to da je ova iz ducana konfa svakome segmentu NEISPLATIVA..... Osobno sam u zadnje vrijeme u doticaju sa prijenosnicima tako da nikada nebi lap mjenjao za ovu konfu...... Samo moje misljenje....:kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
znači HD3850 je ispod 1k kn pa ne valja :) u ostalom dosta ljudi ima Peak Hd3850 sa 512mb pa se baš i ne žali :) (barem aj vidio nisam) sve u svemu...mjenjaj lap za tu kantu.. p.s mrak monitor :) |
Aj kazem da ne bih kupio taj Peak, ali to je moje subjektivno misljenje...isto tako ne bih nikad kupio PCChips-BobiFlips ili Matsonic plocu...svatko ima svoje afinitete i fetise :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:36. |