PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Držać (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10061)

ćiber_manija 04.05.2004. 20:19

Držać

Pukale mi dvije kopče na držać za cooler(P4) i sam mi se cooler ne drži dobro temp mi bila 80C!!!!!!!!:fuming:.Ja sam to uspio slijepit sa salotejpom no nije to to.Gdje bi mogo nabavit drugi držać i dali se ovaj opće da skinut?Ima li kakve veze marka matične ploče(raspored rupa).Bio sam gledo malo matične i vidio da sve nemaju iste držaće u čemu je stvar?

Skippa-150 04.05.2004. 21:36

Re: Držać

Citiraj:

Originally posted by ćiber_manija
Pukale mi dvije kopče na držać za cooler(P4) i sam mi se cooler ne drži dobro temp mi bila 80C!!!!!!!!:fuming:.Ja sam to uspio slijepit sa salotejpom no nije to to.Gdje bi mogo nabavit drugi držać i dali se ovaj opće da skinut?Ima li kakve veze marka matične ploče(raspored rupa).Bio sam gledo malo matične i vidio da sve nemaju iste držaće u čemu je stvar?
imaš sreće što ti nisu vatrogasci gasili kuću:D

horza 04.05.2004. 23:55

imam ja viška. javi se na 0915885021

ćiber_manija 05.05.2004. 11:41

Hvala Horza!:clap: :beer:

Rivi 05.05.2004. 13:28

Vidiš, nije on samo admin. On je i "ono iza konpjuktora". A ima i mobitel. :clap:

mirkoB 05.05.2004. 15:35

Hehe, ako jednog dana netko smisli spam2SMS robota, Horza je gotov

ßellerophon 05.05.2004. 16:17

heh... :D pa ovaj ima jedan program...

horza 05.05.2004. 20:58

heh.. ovaaaj. al ja imam sve vashe mobitele... i frenda u vipu. i frenda koji ima frenda u hate mobajlu.

tskarda 05.05.2004. 21:16

ma jok, kakav program, bolje preusmjerit mejlove na neciji mobitel. evo ja dnevno dobijem 400 spam poruka na yahoo, samo zato jer sam mjesec dana bio po newsima sa pravom mail adresom :(

Rivi 06.05.2004. 12:04

E, nije ti to bilo pametno. Mijenjaj mail. Nema druge.

Paske 06.05.2004. 13:42

Citiraj:

Originally posted by Horza
heh.. ovaaaj. al ja imam sve vashe mobitele... i frenda u vipu. i frenda koji ima frenda u hate mobajlu.
Kao prvo - moj nemaš, kao drugo, a kaj bi tvoji " friendovi " napravili, nazvali nas i na pasja kola izvrijeđali :rolleyes:

Možda bi nam poslali prijeteći SMS :D

Osim toga - ukoliko oni, ti, ili netko treći da moj broj četvrtoj osobi, ili ga javno obznani, bez moga dopuštenja - učinio je zakonski kažnjivo djelo, dapaće prekršajno djelo. Da ne prićam o mugučnosti gubitka posla u tom slućaju.

Imam prijatelje u Jutarnjem List :p Tako da i cijela prića može doći u novine. Izjave na forumu sw smatraju kao legitimni dokaz, obzirom da ti treba password da se ulogiraš, što jamči tvoju personu.

Život je kurva :beer:

RAK 06.05.2004. 17:59

Citiraj:

Originally posted by Paske
Kao prvo - moj nemaš, kao drugo, a kaj bi tvoji " friendovi " napravili, nazvali nas i na pasja kola izvrijeđali :rolleyes:

Možda bi nam poslali prijeteći SMS :D

Osim toga - ukoliko oni, ti, ili netko treći da moj broj četvrtoj osobi, ili ga javno obznani, bez moga dopuštenja - učinio je zakonski kažnjivo djelo, dapaće prekršajno djelo. Da ne prićam o mugučnosti gubitka posla u tom slućaju.

Imam prijatelje u Jutarnjem List :p Tako da i cijela prića može doći u novine. Izjave na forumu sw smatraju kao legitimni dokaz, obzirom da ti treba password da se ulogiraš, što jamči tvoju personu.

Život je kurva :beer:

Osim kaj mi je pobegel cijeli telefonski imenik na njegov mob. Zajedno sa tvojim TT podacima. Mislim da je bio i broj tekučeg računa i broj tvoje jače polovice. Sranje.

ßellerophon 07.05.2004. 13:55

ma imamo svi veze u HT samo sto nam to ne smanjuje tel. racun.. (citaj internet racun...)

oyilla 10.05.2004. 23:37

iman ti ja stock cooler vishka sa svog northwooda...stoji u
ormaru i kupi prashinu, dao sam ga prosli mjesec u oglas i trazio
100 kuna sto je van svake pameti medjutim ljudi su se javljali i to sa pitanjima tipa: sto mi jos treba uz to da bi mogo igrat igre ili mogu li s time na internet?
ahah da, ziva istina

ćiber_manija 11.05.2004. 13:56

Ne treba mi cooler nego držać coolera koji je na matičnoj

Bipe 11.05.2004. 15:53

meni treba samo hs od p4 coolera, ima ko kakav za prodat?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05.