![]() |
Firefox problemi...opet
Znači ovako, kad gledam neki video clip, bilo to na youtubeu, 24sata, dnevnik.hr ili neki drugi portal, clip se nakon par sekundi zaustavi, pa moram premotati malo naprijed da bi krenuo, i tako opet i opet... U čemu je stvar?
Reinstall pokušao - ništa. :fala: |
i meni se isto to često događa, sve više razmišljam o prelasku na Operu...
inače za gledanje videa u FF-u instaliraj ekstenziju koja omogućuje IE tab, pa desni klik na starnicu i view in IE tab, u IE-u će video najnormalnije raditi... |
Citiraj:
Koji player imaš instaliran ? Upiši u adress bar sljedeće: about:plugins pa će ti se prikazati svi pluginovi između about i plugins dođe dvotočka, stavilo mi je smajlić... |
Verzija je 2.0.0.12.
Player? |
Mozda grijesim,ali to ovisi o brzini interneta i o brzini servera s kojeg se filmic reproducira,ali ako ti je tako sa svakim filmicem koji otvoris moze biti do mozile ,probaj u exploreru otvorit....
|
da ne dižem novu temu za sebe ali kad idem skidati nešto sa rapidshera javlja
ERROR: Please enable JavaScript. to isto javlja i kod explorera???koji kurc. |
isto se desava kod mene na novoj verziji firefoxa. Do prijasnjeg updata je sve normalno radilo..
|
Citiraj:
|
Pošalji link od videa da probam sa Operom!
|
Tako i meni s filmicima na max-zoni. Na exploreru rade. Ili na miniclipu, odjednom samo poruka da je firefox prestao raditi, send, don't send. To se događalo i prije 6 mj. jos nisu popravili. zadnja verzija Flash playera i šokvejva :D Explorer radi norm.
|
rješio,ne znam da li je to stavrno rješilo,instaliro ie8 ušu u devloper tools-script i kliknuo start debuging i proradilo,nakon toga ga ugasio ali i dalje radi.
što mislite pod novom verzijom 3.0 betu???ja imam 2.0.0 bla bla. |
...
meni se to dogada samo ponekad,i to samo na indexu..
na Youtubeu mi se to josh nije dogodilo,takoder imam najnoviju verziju firefoxa |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |