![]() |
da li su administratori/moderatori placeni za
svako zakljucavanje threada?
niti na jednom forumu nisam vidio toliko zakljucanih threadova lol nije da se bunim ni nist, nego eto, samo moj komentar vjerojatno ce i ovaj moj thread biti ubrzo zakljucan uz neko sturo objasnjenje :D |
pa to im je posao...
|
Citiraj:
|
pa moderatori ti dobiju 50€ po lokanom topicu zato se tak trgaju...
admin za svaki ban dobije po 100€ od random shopa (links hgspot vemil and so) i naravno za svaki treci ban se daje 200€ nisam spomenuo jos "kraljice noci" koje jelc i tor tjeraju metlama od kuce, a one samo dolaze ulastiti sluzbene pc(S)ekspert mercedese. sad ti je valjda jasnije jel ? |
Kad smo već kod toga kasni im plača :D
Stalno govore bit će bit će a ono niš :D P.S. Kasni cca 2 i pol god. :( :D |
Meni matori admin uz sve to svaku drugu srijedu plati ćevape, lignje, pizzu ili lazanje:)
|
Citiraj:
evo na primjeru gigabyte 9600GT threada rasprava taman postala malo zivlja i odmah lock uz objasnjenje: "Mislim da je bilo dosta.... kad ne možete normalno razgovarat bez flame-a nećete nikako" nitko nije psovao niti je bilo nekakvih ispada koji su krsili pravila u vecini slucajeva mogu shvatit lock (ugl kad netko otvori thread a ima odgovor na pitanje odmah u threadu ispod), ali ima dosta slucajeva gdje se teme zatvaraju na brzaka (npr netko dobije odgovor na pitanje i hop odmah se zatvori thread jer je thread starter dobio odgovor na pitanje, lol - to onda nije "azuriranje" foruma/threadova, vec samih postova) |
A koje su to teme koje se zaključavaju kad netko dobije odg na pitanje?
|
Citiraj:
EDIT: u vezi 9600GT teme, hoćeš reći da bi se teme trebale lockati tek kad krenu padati psovke i vrijeđanje? |
Citiraj:
Misliš da takva postoji? :D Da mi je i to vidjeti... |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim da nema potrebe lockati cijeli thread ako dvoje ili vise ljudi udje u zescu raspravu unutar samog threada ne vidim cemu tolika kontrola nad postovima nije ovdje rijec o materijalu za "new york times", vec o obicnim postovima anonimusa i glupo je ocekivati da ce se svatko razbacivati poucnim postovima punim informacija i cega li sve vec ne |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |