![]() |
What's Wrong With L. Croft???
Problemi sa angel of darkness..
Evo ovako..instaliram..hoću igrat..pojavi mi se onaj logo od eidosa&mjuza..i onda..NIŠTA..CRNO!?!?!? :confused: :grrr: :fuming: ZAŠTO???????????????????????? |
Konfiguracija?Driveri?Operativni sustav?
Moj prijedlog je da ne igras to sranj od igre! |
a je li originalna igra?
|
Citiraj:
|
Naravno:smoke:
|
procesor: barton 2500+
matična: epox 8rda+ grafička: ati radeon 9500pro hdd: maxtor 80gb dvd: lg 16/48 cd-rw: lg 52/32/52 cooler: spire whisperrock 3 memorija: 2x256 mb pc2700, corsair xms modem: 56k conexant v92 pci napajanje: chieftec 360W monitor: samsung 765mb tipkovnica: genius kb-21e miš: logitech mx310 i winxp pro... Igra je origigi..dobio bojfrend s grafom..:D Možda su fakat drajveri..ja sam instalirala samo one koji su bili na cd-u od grafičke.. Btw-zkj je sranje od igre? ----------------------------------- Koje da drajvere skinem? :confused: |
najnovije omega drivere...
+ jer je Indiana Jones BOLJI!!!! :D |
Probala sam instalirati neke drajvere sa dvd-a (bug i pc-chip, travanj)-prvo te omega drajvere i nista..onda sam probala catalyst i opet nece! :confused:
KOJE onda???? |
nemora nužno bit do drajvera!probaj potražit kakav patch na netu!:beer:
|
Ali kod decka radi igra bez problema.. Bez ikakvih patcheva i sl. A ima slabiju konfu od moje (osim ram-a, on ga ima vise).. I nije problem samo u l.c. dok sam instalirala diablo2, isto mi nije htio radit u 3d-u..samo u 2d :confused:
Kaj nitko ne zna?? :( |
Zna netko? :fuming:
|
pa moze bit puno stvari...
koji ti je direct x? |
Dugo me nije bilo... :) Koji direct x? Pa 9 naravno... i dx i drajveri sa zadnjih cd-a/dvd-a iz pc chipa i buga...
|
fairy nam je noćna tica :D posta se u 02:50 :clap:
znači imaš dx9,najnovije drajvere i dalje ne šljaka? (a baš moraš igrati laru ;) ) a windows update??? Probaj ovaj hotfix >> http://support.microsoft.com/default...b;en-us;327979 |
directx 9b?
usput jesi gledala na sluzbenim stranicama igre? mozda oni imaju patch za to? |
Instalirala sam ovaj hotfix..i dalje neće :confused:
Nisam gledala na služb. stranici.. Ali muči me to što mi kod dečka igra šljaka..a on nema nikakav patch.. A meni neće i neće.. |
kompici su cudni to do te granice da kompjuteri mogu bit identicini a na jednom nece radit a drugom oce... :rolleyes:
|
Citiraj:
Ajmo ispočetka. Da recimo reinstaliraš drivere od MBO, dir X i grafičku? Fino pobrišeš to sve, lupiš najnovije drivere za nforce chipset (4.12), pa dir X, pa zadnje drivere za grafu (4.5) pa onda da vidimo. Oćigledno je neki soft problem, kad zašteka tamo negdje nakon što nešto obavi i prikaže, vrti u 2D a u 3D neće itd... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |