![]() |
Cebit 2008 - Izveštaji :)
CeBIT jos zvanično nije počeo, ali nas drug Dule (animaN) uspeo je da malo prosvrlja i uslika par extra noviteta, kao sto je Asus Pinotnoir!
Ovde će nastaviti da izveštava SX-Team informations Ako sam omašio mesto molim moderatore da premeste. |
Imamo mi i našu ekipu tamo gore, dođu skoro kompletni tekstovi.
|
:eek:
Ploča je brutalna :D 8 fazna regulacija, vodeno hlađenje na blokovima, pa to će koštati kao eVGA-ine Black Pearl ploče :D Keep us posted, uz HW poslikajte malo (više) i booth babes :D |
woot
gle plocu omg :) |
ma ploča je zvjerska, baš svemirski izgleda radi ovih blokova za vodeno hladjenje
|
Ja na žalost nisam otišao, a sad mi je krivo da vam ne mogu opisati. Dušan će i sutra baciti jedan mali izveštaj.
Razer ovo je 8-fazna dual ceramic naponska (na ovome ako ima pada napona onda stvarno ...), a PCB je skoro pa identičan onome na Maximus Extreme modelu ;) |
Uh, ja sam se onda malo preračunao, my bad :o
|
Pinotnoir... a ja sam mislio da je Maximus formula vrhunac lošeg ukusa :lol2:
|
Citiraj:
|
|
Kad tačno pičinje CeBIT?
Možda mi se ukaže prilika da odem ako još ima vremena. |
Od 4 do 9. Što bih dao da odem tamo, uh...vidim ima svega :D
|
Citiraj:
|
Dizajni komponenata su odlični. Pogotovo Ares. Budućnost je sada.:)
|
ploča je ocito projektirana samo za vodeno hladjenje. cpu i memorija su preblizu da bi stao bilo koji normalniji (veci) tower heatsink
|
|
Eh da mi je tamo otici..:(
Ma bit ce prilike jednog lijepog,suncanog dana :D :lol2: |
Citiraj:
tak da smo znali kaj ce bit na cebitu mm moram jednom otic na to :) |
Sad je kasno, ali zasto se ne bi organizovali sledece godine mi sa PCE-a, pa skupili jednu ekipu i otisli tamo.
Ja jos ne znam da li cu ici u subotu (jedan stric mi ide gore, pa mozda odletim sa njim, i pogledam sta ima na toj sajmu IT erotike). |
Citiraj:
|
sljedece godine ocekujem temu naslova "Prijave za CeBIT 2009" :D
|
Citiraj:
|
E ovo se čekalo http://www.sx-team.com/forum/index.php?showtopic=737
|
Award Fabrik in action! LN2 with 2x3870X2
http://www.sx-team.com/forum/index.php?showtopic=740 |
Citiraj:
Je'l se to meni čini ili vi Srbi nešto posebno brijete na "tečni azot"? :-) btw. Nije da sam neki šovinista; ja sve ljude mrzim jednako... :Machineg: |
Citiraj:
Citiraj:
dalo bi se sredit dogodine onda ako su cijene takve, mozda mrvicu jeftinije... :P |
Citiraj:
To što si ti šovinist (ili nisi tako jako), i što sve ljude mrziš jednako, bolje zadrži za sebe :kafa: |
On je mizantrop!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ljudi koji je vama?! Svemirci preko noći pokrali smisao za humor?! Zar je moguće onakav komentar shvatiti bilo kako osim kao šalu?! Ne mogu vjerovati.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |