Crimecop |
03.03.2008. 13:37 |
E:\ is not accessible.Inccorect function!
Problem je sljedeći nakon što mi je krepala prža na HP nx8220 laptopu uzeo sam externu LG GSA-E60N i u početku je sve bilo dobro ,ali sada win neće prepoznaje prazne DVD-e.
Naime kada stavim blank DVD-R ili DVD-RW (Verbatim i/ili Sony) DVD-RAM Drive(E: mijenja naziv u CD Drive (E: ,a pod used and free space mi baca 0 bytes.Kad pokušavam ući u drive E: onda mi baca grešku gore iz naslova E:\ is not accessible.Inccorect function!
Čitajući po net-u našao sam da je rješenje ući pod properties drive i pod tablom Recording čekirati "Enable CD recording on this drive",ali pošto nisam imao tu tablu pod properties morao sam čačkati u regystriju da bi se pojavila.Kad se to napravi više ne baca grešku iz naslova ali problem ostaje.
Drugi programi za prženje(nero,imageburn,CxtoDVD) i neroinfo tool prepoznaju blank dvd i što se tiče prženja nema problema jedini problem je u prepoznavanju.S punim DVD-ima nema problema kao i s CD-ima,pa me sad zanima jel tko ima sličan problem i kako ga riješit jer iako problem nije velik i prženje radi,ali užasno me iritira.:beer:
|