![]() |
Samo odjednom zatrokira, i nakon 5 minuta se malo oporavi...
Znaci ovako:
Prije mi se ovo nije desavalo tj. nikakvih problema nisam imao, recimo dok igram AA, sastrane mogu u medjuvremenu surfat net-om(sam mogao),a sada se komp sam od sebe zblesira, tipa ono kad imate 128 mb rama i dizete windows a ZA vam je instaliran...komp se nemice...:wtf2::hitthewal: Stanje je ovako: Proc je na mizernih 2500mhz, kao i mema na 420mhz, ZA(zone alarm...) uvijek ukljucen. Cistio sam registry sa Tune up-om, defragmentirao particije, gasio visak programa pri paljenju ...32 procesa su mi upaljena kad se digne komp, skenirao sam ga..i nema nikakvog virusa niti spy-a... Jednostavno kao da imam 128 mb rama.Znaci radi neko vrijeme ko pila, a onda odjednom...tap, stane i "vergla"... Ako netko ima ideju sto bih mogao pokusat, nek slobodno doda...a ak ništ budem wiin digao(nebih probleme radio, ali jednostavno nemam vremena nove stavljat...pre pre zaokupljen sam, a ak bude trebalo...jednostavno cu morati, presporo nekad radi..) Hvala:chears: |
temperatura proca? (mozda ti se s vremenom na cooleru nakupilo prashine?)
|
hm..tempa je 35 celzijevih, s tim da je u radu vec 6 sati...znaci proc nije??Hm..maticna mi je na 40 c??
|
Očigledno si sa tune up-om nehotice pobrisao nešto što kompu treba. Ja sam sličnu stvar napravio sam ccleanerom. Rezultat toga, je bilo zastajkivanje u igrama, kašnjenje utipkanih slova i sl. Rješenje je bilo reinstaliranje wina.
|
damit...samo to ne :(
a dobro, ak nema nitk nikakvu ideju...znaci morat cu nabacit novi os gore... hvala |
samo da javim...
Sve radi OK, ali naravno morao sam novi WIN ubacit..hehe Hvala-RIJESENO |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |